Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Abdusalamovs atkal pamodināts no mākslīgās komas

Jānis Pārums

Abdusalamovs atkal pamodināts no mākslīgās komas
Magomeds Abdusalamovs cīņā pret Maiku Peresu
Foto: FOX Sports

Krievu smagā svara bokseris Magomeds Abdusalamovs (18-1, 18KO) otro reizi pamodināts no mākslīgās komas, atklāja viņa promouters Neitans Levkovičs.

Jāatgādina, ka 2.novembrī Abdusalamovs piedzīvoja pirmo zaudējumu karjerā, smagā desmit raundu cīņā piekāpjoties kubietim Maikam Peresam (20-0, 12KO). Jau cīņas pirmajā raundā bokseris salauza roku, vēlāk viņam tika salauzts arī deguns, bet pēc cīņas konstatēts asins trombs galvas smadzenēs. Sportists tika iemidzināts mākslīgajā komā un viņam veikta operācija. Pēc tam krievu bokseris piedzīvoja arī insultu. Pēc šīm veselības problēmām boksera pārstāvji paziņoja, ka Abdusalamova karjera ir galā un ringā viņš vairs neizies.

Pirmoreiz Abdusalamovs no komas tika pamodināts 22.novembrī, taču, veselība stāvoklim pasliktinoties, jau dienu vēlāk no jauna tika iemidzināts.

Tagad situācija atkal uzlabojusies, tāpēc Abdusalamovs pamodināts, tiesa, kā atzinis Levkovičs sīkāku informāciju no ārstiem viņš cer saņemt tuvāko dienu laikā.

Izmantotie resursi:
Весь мир бокса и ММА - vRINGe.com

     [+] [-]

, 2013-12-07 19:41, pirms 11 gadiem
kur šita var nozilināt!

Cerams čalis izdzīvos.