Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

De La Hoija: "Mans plāns izgāzās"

De La Hoija: "Mans plāns izgāzās"
Oskars De La Hoija (pa kreisi) un Menijs Pakjao
Foto: AFP

Pēc Menija Pakjao un Oskara De La Hoijas cīņas abi bokseri dalījās iespaidos par aizvadīto cīņu. De La Hoija atzina savu sakāvi un piebilda, ka nav šokēts par iznākumu, jo zaudējis lieliskam bokserim.

"Es nemaz neesmu šokēts par to, kas notika ringā. Pakjao ir varens bokseris. Izejot ringā pret tādu pretinieku ir jābūt gatavam uz visu. Mans plāns bija iet uz priekšu un uzbrukt, taču tas izgāzās. Pakjao visu laiku bija kustībā un piespieda mani pieļaut kļūdas. Es vienkārši nezināju, ko ar viņu darīt, kā viņu apstādināt," vaļsirdīgi atzina Oskars De La Hoija.

Uz jautājumu par savu nākotni, amerikāņu bokseris atbildēja neskaidri: "Mana sirds joprojām ir šeit, ringā, par to nevar būt ne šaubu. Taču man vajag visu izvērtēt un padomāt, ko darīšu tālāk nākotnē."

Filipīnietis Menijs Pakjao atklāja, ka bijis pilnībā pārliecināts savos spēkos: "Es jau no paša sākuma zināju, ka spēšu uzvarēt Oskaru. Es kontrolēju cīņu, zināju kā izvairīties no pretinieka sitieniem. Izšķirošo lomu nospēlēja mans ātrums. Šī ir izcila uzvara man un manai tautai."

Pakjao treneris Fredijs Roučs atzina: "Oskars [De La Hoija] darbojās ļoti neizlēmīgi. Jau pirmajā raundā bija redzams ar ko viss beigsies. Es biju pārliecināts, ka cīņu apturēs tieši De La Hoijas sekundanti. Viņš vairs nav tas, kas bija agrāk, Oskars vairs nav gatavs lielām cīņām."

Izmantotie resursi:
sports.ru


, 2008-12-07 18:20, pirms 15 gadiem
Nauda un slava var mainiit cilveeku!!!
, 2008-12-07 18:39, pirms 15 gadiem
da vinjsh pats izgaazaas, nevis plaans.
, 2008-12-07 21:34, pirms 15 gadiem
Gribētu dzirdēt, ko tagad saka tie "boksa speciālisti", kuri pirms cīņas gudri muldēja, ka tas būs cirks, ka De la Hoja vinnēs 2 raundos u.tml. (skatīt dažus iepriekšējos rakstus tepat esportā).

Man jau tādas aizdomas, ka visas tās muļķības viņa gvelza, lai sagādātu peļņu bukmeikeiriem
, 2008-12-08 11:30, pirms 15 gadiem
Viņš vairs nav tas, kas bija agrāk - precīzi
, 2008-12-08 23:11, pirms 15 gadiem
Galvenā ķibele bija svara nodzīšana.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
70

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
148

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Top Rank
135

Šovakar grandu cīņa Usiks pret Fjūriju, kā arī Briedis pret Opetaiju

Saūda Arābijā norisināsies viena no 21. gadsimta gaidītākajām un lielākajām cīņām - par visiem pasaules čempiona tituliem smagsvaros cīnīsies Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks un britu bokseris Taisons Fjūrijs. Šīs cīņas sākums paredzēts ap plkst. 1.00 pēc Latvijas laika, un tiešraidi piedāvās DAZN platforma. Savukārt ap pusnakti šajā cīņu vakarā ringā dosies Mairis Briedis un Džeijs Opetaija cīņā par IBF čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā.