Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko grib cīnīties pret Kevinu Džonsonu

Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko grib cīnīties pret Kevinu Džonsonu
Vitālijs Kļičko
Foto: Pavel Terekhov

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBC versijā ukrainis Vitālijs Kļičko (38-2, 37KO) izteicis vēlēšanos savu nākamo cīņu aizvadīt pret amerikāņu smagsvaru Kevinu Džonsonu (22-0-1, 17KO) un abu bokseru pārstāvji jau uzsākuši sarunas.

Kāda anonīma, taču ar pārrunu procesu saistīta, persona informējusi plašsaziņas līdzekļus, ka iespējamā cīņa varētu notikt 2009. gada 12. decembrī Šveices pilsētā Bernē. Par pārrunu rezultātiem vēl grūti spriest, turklāt amerikāņu televīzija , lai arī ir ieinteresēta cīņas demonstrēšanā, galējo atbildi vēl nav devusi.

Ja līgums starp abiem bokseriem tiks parakstīts, tad jau oktobra beigās Vitālijs Kļičko sāks treniņnometni, kas, pēc visa spriežot, notiks turpat, kur iepriekšējās – Austrijā.

Boksa speciālisti uzskata, ka cīņa pret Džonsonu Vitālijam būs kā iesildīšanās pirms kāda nopietnāka pretinieka. Brāļi nekad nav slēpuši un arī nesen izteicās, ka viņu mērķis ir būt visu četru prestižāko (WBO, WBC, WBA un IBF) jostu īpašniekiem.

Brāļu Vitālija un Vladimira īpašumā ir trīs no četrām jostām, bet vienīgā, kas viņiem nepieder ir WBA josta. Vitālijs jau izteicies, ka nākamā gada pavasarī gribētu tikties ar WBA čempionu Nikolaju Valujevu (50-1, 34KO), kuram gan vispirms, šī gada 7. novembrī, jātiek galā ar ambiciozo britu bokseri Deividu Heju (22-1, 21KO).

Izmantotie resursi:
mk.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-07 20:34, pirms 15 gadiem
alchamons rakstīja: Kevins tagad varēs visas annālēs atzīmēties ar pirmo zaudējumu
ar otro!

     [+] [-]

, 2009-10-07 21:27, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: ar otro!
Nav vinjam veel nevienas zaudes,22 uzvaras, 1 neizskjirts