Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Domāju ir skaidrs, ka es uzvarēšu Pīteru"

Jānis Pārums

Kļičko: "Domāju ir skaidrs, ka es uzvarēšu Pīteru"
Semjuels Pīters un Vladimirs Kļičko
Foto: AFP/Scanpix

Ukraiņu bokseris, IBO, IBF un WBO pasaules čempions boksā smagajā svarā, Vladimirs Kļičko atzinis, ka negrasās nenovērtēt savu pretinieku, nigērieti Semjuelu Pīteru, taču ir drošs, ka 11. septembrī paredzētajā cīņā uzvarēs.

"Pīters kļuvis pieredzējušāks un stiprāks. Viņš ir pārliecināts par sevi un saviem spēkiem. Tā pieredze, kuru viņš ieguva pirmajā cīņā ar mani dod viņam iespēju būt pa īstam gatavam mūsu gaidāmajai cīņai," sacīja Kļičko. "Es zinu, kas man ir jādara. Pirms diviem gadiem Vitālijs viņu nespēja nokautēt, tāpat kā es pirms pieciem gadiem. Tad es nebiju gatavs viņa netīrajam stilam, piemēram, sitienam pa pakausi, bet tagad esmu kļuvis gudrāks."

"Nedomāju nenovērtēt Semjuelu, taču negrasos viņu arī pārvērtēt. Es cītīgi un atbildīgi trenējos. Kas attiecas uz cīņas rezultātu, tad domāju, ka visiem ir skaidrs, ka uzvarētājs būšu es," uzsvēra ukrainis.

Tāpat Kļičko uzsvēra, ka viņam nebūt nepatīk atrasties favorīta statusā: "No psiholoģijas viedokļa man ir labāk, ka neesmu favorīts. Man patīk sajūta, kad visi ir pret mani. Ja uz mani tiek izdarīts spiediens, mani kritizē un manī šaubās, tas mani motivē iziet ringā un uzvarēt. Negribu sarūgtināt savus līdzjutējus. Viņus gaida intriģējoša cīņa."

Izmantotie resursi:
komanda.com.ua

  +1 [+] [-]

, 2010-09-07 23:43, pirms 14 gadiem
parejzi ka uzvares!

  +3 [+] [-]

, 2010-09-07 23:46, pirms 14 gadiem
Vladimirs kā vienmēr pieklājīgs un tolerants ,arī uzvara būs viņējā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-08 13:30, pirms 14 gadiem
Tāpēc tu ar viņu arī cīnisies...