Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Supersērijas finālists Gasijevs savu otro cīņu smagsvaros aizvadīs pret vācieti Vallišu

Rolands Eliņš

Supersērijas finālists Gasijevs savu otro cīņu smagsvaros aizvadīs pret vācieti Vallišu
Murats Gasijevs. Foto: TASS/Scanpix

Krievijas bokserim Muratam Gasijevam apstiprināta cīņa 22. jūlijā Maskavā, kad viņš sacentīsies pret vācieti Mihaelu Vallišu, kurš nomainīs citu Vācijas bokseri Erkanu Teperu - viņam ierasties uz cīņu esot traucējušas ar pandēmiju saistītas formalitātes, informē cīņas organizētāji.

Muratam Gasijevam debija smagsvaros dažādu iemeslu dēļ ilgi aizkavējās, taču beidzot notika iepriekšējā gada oktobrī, kad viņš ļoti ātri nokautēja Nuri Seferi. Tā bija Gasijeva pirmā cīņa divu gadu laikā.

Nākamā Gasijeva cīņa bija paredzēta pret veterānu Kevinu Džonsonu, taču tad pretinieks tika nomainīts, un cīņai gatavojās Vācijas bokseris Erkans Tepers. Arī šo pretinieku nācās nomainīt, jo, kā ziņo cīņas organizētāji, pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ radās problēmas ar formalitātēm, un tagad Gasijevam tiek plānota cīņa pret Maiklu Vallišu.

Vallišs savas karjeras 26 cīņās izcīnījis 22 uzvaras, 15 no tām ar nokautu. Viņš aizvadījis cīņu arī pret Džo Džoisu, kuram piekāpās pirms gada, bet tagad uzvarējis divās iepriekšējās cīņās.

Gasijevs uz smagsvariem pacēlās pēc Pasaules boksa Supersērijas fināla, kurā piekāpās Oleksandram Usikam, taču traumu un citu apstākļu dēļ smagsvaros bijušais WBA un IBF krūzeru čempions lielu troksni pagaidām nav radījis.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/murat-g...