Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Menedžeris: "Kļičko nav pret nejaušiem dopinga testiem"

Jānis Pārums

Menedžeris: "Kļičko nav pret nejaušiem dopinga testiem"
Bernds Bente un Vladimirs Kļičko

IBO, IBF, WBO un WBA pasaules smagsvaru čempiona Vladimira Kļičko (60-3, 51KO) menedžeris Bernds Bente noliedzis runas, ka viņa komanda esot pret nejaušiem dopinga testiem pirms cīņas pret Aleksandru Povetkinu (26-0, 18KO). Patiesībā viņi šādus testus par atbalsta.

Šādu ziņu iepriekš bija izplatījuši kādi anonīmi avoti Krievijas boksera komandā, kas pēc Bentes vārdiem cenšas radīt iespaidu, ka Kļičko esot ko slēpt.

"Tās ir pilnīgas muļķības, ka mēs it kā būtu pret dopinga analīzēm, kas tiek veiktas treniņnometnē. Tas nekādā ziņā neatbilst patiesībai. Mēs gribam, lai abi bokseri tiek testēti gatavošanās laikā. Mēs gribam, lai testus veic Vācijas antidopinga aģentūra, bet pretinieki vēlas, lai testē Krievijas antidopinga aģentūra. Mēs gribam nejaušos dopinga testus, kad bokseri nezina, kurā brīdī aģentūras pārstāvji dosies pie kāda no viņiem, " norādīja Bente.

"Vēlamies neatkarīgi organizāciju un Vācijas antidopinga aģentūrai ir pasaulē labākā reputācija. Tā noķēra Mariušu Vahu dopinga lietošanā pēc cīņas pret Vladimiru, kā arī Semu Solimanu pēc cīņas pret Fēliksu Šturmu," uzsvēra menedžeris. "Krievu puse plašsaziņas līdzekļos grib radīt iespaidu, ka Vladimiram ir ko slēpt."

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

     [+] [-]

, 2013-06-07 16:41, pirms 11 gadiem
Drīzāk pašam Povetkinam ir kas slēpjams. Visiem zināms kā darbojas Krievijas iestādes...

     [+] [-]

, 2013-06-07 19:04, pirms 11 gadiem
Un ķipa nav? Tak atmostaties, neviens profesionāls sports nav bez dopinga. Tikai jāprot lietot,, tas arī viss!