Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fročs: "Vordam nav nokautējošā sitiena"

Jānis Pārums

Fročs: "Vordam nav nokautējošā sitiena"
Karls Fročs
Foto: AFP/Scanpix

"Super Six World Boxing Classic" turnīra (svara kategorijā līdz 76.2 kilogramiem) finālists, brits Karls Fročs (28-1, 20KO) raksturojis savu pretinieku, turnīra galveno favorītu un, pēc daudzu domām, arī lielāko atklājumu, amerikāni Andre Vordu (24-0, 13KO).

"Vords ir olimpiskais čempions. Viņš ir ļoti ātrs, ļoti tehnisks, taču godīgi sakot es cīņā pret Artūru Abrahamu boksējos labāk [nekā viņš]. Viņa galvenais trumpis – tie ir ātri refleksi, taču viņam nav nokautējoša sitiena, tāpēc būs grūti turēt mani distancē," sacīja Fročs.

"Esmu apņēmies [gaidāmajā cīņā] iet uz priekšu, izmantot savu fizisko un sitiena spēku, spiest uz viņu, nepievēršot uzmanību viņa vieglajām roku kustībām" uzsvēra bokseris. "Viņam nav nokautētāja reputācijas, tāpēc man būs plašas iespējas darbībām ringā. Vords manus vārdus var uztvert kā necieņas izrādīšanu, taču es nerunāju par personībām, bet gan boksu. Tā būs cīņa starp diviem pasaules klases bokseriem, titulus apvienojošā cīņa un lielākā turnīra fināls. Iziešu ringā ar pārliecību, ka varu uzvarēt."

Froča – Vorda cīņas datums, tāpat kā cīņas vieta pagaidām vēl nav paziņoti. Fročs un Vords cīnīsies par WBA (pieder Vordam) un WBC (pieder Fročam) čempiona jostām svarā līdz 76.2 kilogramiem.

Par "Super Six World Boxing Classic":
Turnīrs sākās ar grupu turnīru. Par uzvaru ar nokautu vai tehnisko nokautu bokseris saņēma trīs punktus, par uzvaru pēc punktiem saņēma divus punktus, vienu punktu par neizšķirtu un 0 punktu par zaudējumu. Četri labākie turpināja cīņu pusfinālā (pirmais cīnās ar ceturto, otrais ar trešo), kura uzvarētāji tiekas finālā. Turnīra uzvarētājs kļūst par supervidējā svara čempionu WBC un WBA versijā, kā arī tiek atzīts par supervidējā svara (līdz 76.2kg) divīzijas čempionu.
Finālā iekļuvuši bokseri, kas pirmajās divās pozīcijās bija arī pēc grupu turnīra - Vords un Fročs. Jāpiebilst, ka trīs bokseri savainojumu vai veselības problēmu dēļ bija spiesti izstāties no turnīra - Alans Grīns nomainīja Džermeinu Teiloru, bet Glens Džonsons – Mikelu Kesleru. Kā pēdējais turnīru pameta Andre Direls, kuram organizatori nolēma nemeklēt aizstājēju.

     [+] [-]

, 2011-06-07 13:31, pirms 13 gadiem
Un kā ar tiem 13KO, pretinieki bija saguruši un necīnijās tālāk???

     [+] [-]

, 2011-06-07 14:12, pirms 13 gadiem
Tas ir diez gan atkarīgs no pretinieka. Ticu, ka jebkurš viņa sitiens pret mani būtu nokautējošs

     [+] [-]

, 2011-06-07 14:23, pirms 13 gadiem
nu pēc cīņas fročs teica, ka virdam būs jānāk virsūviņam un var piekrist jo viņam ir par 5 collām garākas reach.

booooooooom! 13 KO 24 cīņas nav pārāk labs rādītājs, it īpaši augsta kalibra čempionam, bet nu tā tas ir citiem ir spēks citiem nav.

     [+] [-]

, 2011-06-07 15:14, pirms 13 gadiem
var izgrābt arī tehnisko KO par pārsistu mūli, kas arīdzan šķiet stipri ticami pie Froča plāna un tā, kāda ir viņa aizsardzība

     [+] [-]

, 2011-06-07 15:23, pirms 13 gadiem
skills pays the bills

     [+] [-]

, 2011-06-07 17:29, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: skills pays the bills
you are overrating ward and underestimate froch , cobra will come with venom lol i am a poet