Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Stiverns: "Šoreiz Areola tiks nokautēts"

Jānis Pārums

Stiverns: "Šoreiz Areola tiks nokautēts"
Bermeins Stiverns un Kriss Areola abu pirmajā savstarpējā cīņā 2013. gada aprīlī. Foto: Marlene Marquez

10.maijā revanša cīņā starp Bermeinu Stivernu (23-1-1, 20KO) un Krisu Areolu (36-3, 31KO) beidzot tiks noskaidrots WBC titula īpašnieks smagajā svarā, kas kopš decembra, kad Vitālijs Kļičko pielika punktu karjerai, ir vakants.

Iepriekšējā cīņā, kas notika pirms vairāk kā gada, Stiverns pieveica Areolu pēc punktiem, turklāt salauza pretiniekam degunu un reizi aizsūtīja nokdaunā. Šajā reizē Stiverns sola ilgi nespēlēties ar pretinieku un nokautēt viņu.

"Tas, kā es trenējos, liecina par to, ka cīņa neilgs visus 12 raundus," sacīja Stiverns. "Nekad neesmu trenējies tik ļoti kā mūsu pirmajai cīņai, taču tagad viss ir daudz labāk un jūtos vienkārši lieliski. Šādi es jūtos pirmoreiz karjerā un esmu pārliecināts, ka visu paveikšu lieliski."

"Joprojām tieku uzskatīts par autsaideru. Varbūt tāpēc, ka toreiz Areolam tika salauzts deguns un viņš nevarēja normāli cīnīties. Kriss mīl boksu un dara to no sirds. Taču viņš neizmanto savu prātu un tas ir mans trumpis. Esmu stiprāks un ātrāks. Man vienalga, esmu favorīts vai nē, taču es uzvarēšu ar nokautu. Ticiet man, Kriss neizturēs līdz cīņas beigām, " piebilda kanādietis.

Izmantotie resursi:
Новости бокса и MMA. Все новости бокса, UFC,...