Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko menedžeris: "Cīņa ar Maskajevu nekad nav bijusi"

Jānis Pārums

Kļičko menedžeris: "Cīņa ar Maskajevu nekad nav bijusi"
Vitālijs Kļičko un Bernds Bente
Foto: Reuters

"1991. gadā cīņas starp Kļičko un Maskajevu [amatieru konkurencē] nebija, viņi vienkārši sparingoja," atklājis WBC pasaules čempiona smagajā svarā ukraiņa Vitālija Kļičko menedžeris Bernds Bente.

"Maskajevs (35-6, 26KO) – tā ir problēma. Neatradīsies neviens kanāls, kas gribētu rādīt Kļičko (36-2, 35KO) – Maskajeva cīņu un būs grūti pārdot biļetes uz to. Tāpēc, pirmkārt, nav finansiālu iemeslu rīkot tādu cīņu. Otrkārt, nav sportisku iemeslu. Maskajevs savu priekšpēdējo cīņu zaudēja ar nokautu un tagad runāt, ka viņam jācīnās par titulu, ir nevietā. Lai cīnītos, jāiziet atlase," sacīja Bente.

"Lasīju Maskajeva atklāto vēstuli internetā. Tas bija stulbs gājiens. 1991. gadā cīņas starp Kļičko un Maskajevu [amatieru konkurencē] nebija, viņi vienkārši sparingoja. Vitālijam toreiz bija problēmas ar labo roku, tāpēc treneris teica, lai viņš ar to neuzbrūk. Kļičko izmantoja tikai kreiso roku, taču kādā brīdī sāka darboties arī ar labo. Treneris nolēmis: "Viss! Pietiek!" un apturējis sparingu," piebilda boksera menedžeris.

Jautāts, kurš bokseris – Deivids Hejs(22-1, 21KO) vai Kriss Areola (26-0, 23KO)– Vitālijam Kļičko ir vairāk saistošs, Bente atbildēja: "Abi bokseri ir jauni un interesanti. Viņi piesaista lielu uzmanību. Areola ir interesants cīņai ASV, jo ir meksikānis un viņam ir daudz atbalstītāju Amerikā. Hejs ir liela zvaigzne Lielbritānijā, bet šobrīd notiek pārrunas par viņa cīņu ar [Vitālija jaunāko brāli] Vladimiru. Līgums vēl nav parakstīts, bet skaidrība būs tuvāko 10-12 dienu laikā."

Izmantotie resursi:
sport.segodnya.ua

  -1 [+] [-]

, 2009-03-07 13:29, pirms 15 gadiem
Tad jau viss skaidrs!