Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Solisa promouters: "Cīņa pret Vladimiru Kļičko nenotiks"

Jānis Pārums

Solisa promouters: "Cīņa pret Vladimiru Kļičko nenotiks"
Odlaniers Soliss un Ahmets Oners
Foto: abendblatt.de

Kubiešu boksera Odlaniera Solisa (18-1, 12KO) promouters Ahmets Oners paziņojis, ka pārrunas ar ukraiņu boksera, IBO, IBF, WBO un "Super" WBA čempiona, Vladimira Kļičko (59-3. 50KO) pārstāvjiem ir pārtrauktas.

"Viss ir beidzies. Mums bija pārrunas, vienojāmies pēc visiem punktiem, bet pēdējā brīdī Kļičko atteicās. Mēs patiešām vēlējāmies šo cīņu, Soliss ringā šīs cīņas dēļ izietu ringā pat par mazāku naudu," sacīja Oners.

Oners uzskata, ka Kļičko tomēr baidās no Solisa, kuru savulaik ar nokautu pirmajā raundā (Soliss guva ceļgala savainojumu - aut.) uzvarēja Vladimira vecākais brālis Vitālijs: "Vladimirs saprot, ka Odlaniers ir pārāk bīstams. Solisa vārdu izmantoja tikai tāpēc, lai parādītu, ka Kļičko ne no viena nebaidās. Tas bija PR gājiens, nekas vairāk."

Vladimira Kļičko nākamā cīņa ieplānota 6.aprīlī Hannoverē. Divus mēnešus līdz potenciālajai cīņai gan joprojām nav zināms oponenta vārds.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  -2 [+] [-]

, 2013-02-07 18:57, pirms 12 gadiem
Tak Kļičko ir viens pedālis. Cik var stiept gumiju.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-08 11:32, pirms 12 gadiem
iegūst laiku,lai labāk sagatvotos un būtu lielāki ieņemumi