Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers: "Prieks, ka Pols ir drošs par uzvaru. Tāpat iepriekš domāja vēl 50 bokseri"

Rolands Eliņš

Meivezers: "Prieks, ka Pols ir drošs par uzvaru. Tāpat iepriekš domāja vēl 50 bokseri"
Floids Meivezers un Logans Pols. Foto: imago images/MediaPunch/Scanpix

Boksa leģenda Floids Meivezers naktī uz pirmdienu Maiami piedalīsies cīņu šovā, kurā aizvadīs boksa paraugcīņu pret interneta personību Loganu Polu, un, kamēr Pols pasludināja Meivezeru par norietējušu zvaigzni, Meivezers izteica prieku par šādas cīņas norisi un neizrādīja ne mazāko satraukumu par savu panākumu.

"Tas būs interesanti," pirms cīņas medijiem izteicās Floids Meivezers. "Šī ir lieta, ko es daru. Ir tomēr atšķirība starp "YouTube" cīkstoni un elites līmeņa cīkstoni. Esmu cīkstonis un ne par ko nesatraucos. Esmu bijis profesionāls bokseris 25 gadus, esmu cīnījies pret pašiem labākajiem pretiniekiem, esmu redzējis visus cīņas stilus un tāpat vienmēr esmu ticis pie uzvaras."

"Logans Pols ir ļoti populārs "YouTube" platformā," turpināja Meivezers. "Jā, viņam ir daudz sekotāju internetā. Taču es biju liels vārds boksā pirms vispār uzzināju, kas ir "YouTube". Un kad mēs savienosim šīs divas pasaules, manuprāt, sanāks kaut kas traks."

"Esmu priecīgs, ka Pols ir drošs par uzvaru," sacīja 44 gadus vecais Meivezers. "Labi, ka viņš tic sev. Taču, kā es atceros, visu to pašu sacīja arī 50 bokseri, pret kuriem es tikos iepriekš."

Meivezers savā profesionālā boksa karjerā aizvadījis 50 cīņas un visās izcīnījis uzvaru. Viņa pēdējā cīņa bija pirms četriem gadiem, tiekoties ringā pret UFC cīkstoni Konoru Makgregoru, taču tā tik un tā norisinājās pēc profesionālā boksa noteikumiem.

Šonakt plānotā cīņa pret Polu vairs tāda nebūs, un oficiāli tā pieteikta kā paraugcīņa. Floridas atbildīgās iestādes izsludinājušas cīņas noteikumus, norādot, ka uzvarētājs oficiāli netiks noteikts, attiecīgi arī tiesneši punktus neskaitīs. Taču noteikumos atstāta iespēja, ka cīņa varētu tikt pārtraukta nokauta dēļ, attiecīgi noskaidrojot acīmredzamu uzvarētāju šādā veidā. Cīņā būs astoņi raundi, katrs pa trim minūtēm.

Kā paraugcīņa šī tika noformēta abu dalībnieku atšķirīgo svara kategoriju dēļ. Līgums paredzēja, ka abiem ir atšķirīgi limiti, kuros jāiekļaujas, un abi to arī izdarīja. Meivezers svēršanās ceremonijā bija 70.3 kg smags, kamēr Pola svars bija 85.9 kg.

Logans Pols līdz šim aizvadījis tikai profesionālā boksa cīņu, tajā pašā ciešot zaudējumu pret citu interneta slavenību KSI jeb Oladžaidu Olatundži. Tas nav traucējis Polam publiski prognozēt sev labvēlīgu iznākumu: "Mēs trenējāmies ar ļoti spēcīgiem bokseriem, daudz labākiem par mani, un es no viņiem mācījos ļoti daudz. Ticu, ka treniņos esmu ieguvis ļoti daudz. Ticu, ka Floida laiks ir pagājis un ka viņš kļuvis trausls, un es to izmantošu. Protams, ka zinu, ka boksa prasmju ziņā viņš ir īstais vecis, taču netaisos baidīties, tādas domas ir uzreiz jāizmet no galvas."

Logans Pols arī atzina medijiem, ka cīņa Pols-Meivezers ir kaut kas pretējs veselajam saprātam, un ka viņš bijis ļoti pārsteigts, ka to patiešām izdevies noorganizēt.

To izdevies noorganizēt, jo tas sola lielus ienākumus. Tiek ziņots, ka Meivezeram ir garantēts honorārs desmit miljonu dolāru apmērā, kā arī puse no tiešraižu pārdošanas ienākumiem. Pola garantētais honorārs ir daudz mazāks (250 tūkstoši dolāru), taču viņam tiks 10% no tiešraižu pārdošanas, kas arī Pola samaksu, visticamāk, pacels vairāku miljonu apmērā.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/mayweat...

  +2 [+] [-]

, 2021-06-06 17:56, pirms 3 gadiem
Meivezers nav tas kas bija,bet manuprāt arī ar pārpalikumu pietiks,lai uzvarētu un varbūt pat sarūpētu KO.
Vai es ticu blogera uzvarai? Par 0,3% apmēram jā

  -1 [+] [-]

, 2021-06-06 18:16, pirms 3 gadiem
Domāju, ka ja Jake Paul būtu kāvies, būtu lielāka cerība kā viņa bračkam.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-06 19:15, pirms 3 gadiem
Nākošā cīņa ar Briedi?!

     [+] [-]

, 2021-06-06 20:44, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: Nākošā cīņa ar Briedi?!

Jā, jā 🤣
Ir atšķirība boksēt pret opi, kurš sen beidzis karjeru, vai boksēt pret absolūto čempionu 1. svara kategorijā. Ja Briedis boksētu pret Polu pilnā jaudā, pieļaujams nosistu viņu. Kā jau jebkuru citu amatieri, kurš ielīstu ringā.

     [+] [-]

, 2021-06-06 23:32, pirms 3 gadiem
Briedis varetu to Polu aizsutit debesu valstībā, boksejot ar vienu roku, tāpat kā Zuti un Kambalu, svara kategorijas neskatoties.