Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņikam un Gvozdikam pirms gaidāmās cīņas vienāds svars

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bolotņikam un Gvozdikam pirms gaidāmās cīņas vienāds svars
Ričards Bolotņiks. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks un ukrainis Oleksandrs Gvozdiks pirms sestdien gaidāmās cīņas sver vienādi, noskaidrojās piektdien notikušajā oficiālajā svēršanās procedūrā.

Abi bokseri sver 79,29 kilogramus, gan Latvijas, gan Ukrainas pārstāvim iekļaujoties savā svara kategorijā līdz 79,4 kilogramiem.

Bolotņika un Gvozdika cīņa sestdien Meksikas pilsētā Gvadalaharā norisināsies Kanelo Alvaresa cīņu vakarā.

Jau ziņots, ka 1. aprīlī nenotika Bolotņika cīņa ar britu Kreigu Ričardsu par starptautiskā čempiona jostu pussmagajā svarā Pasaules boksa asociācijas (WBA) versijā, pretiniekam pamatojot atteikšanos no cīņas ar savainojumu.

Bolotiņika un Ričardsa duelim bija jānotiek jau pagājušā gada novembra beigās, taču arī toreiz cīņa nenotika pretinieka slimības dēļ.

33 gadus vecais Latvijas bokseris karjeras laikā uzvarējis 19 no 26 cīņām, astoņas no tām noslēdzot ar nokautu, kā arī viena cīņa ir beigusies neizšķirti.

Bolotņiks pēdējo cīņu aizvadīja 2022. gada aprīlī, kad pieveica horvātu Hrvoji Sepu, sagādājot pretiniekam pirmo zaudējumu profesionāļa karjerā.

35 gadus vecais Gvozdiks profesionālajā boksā ir aizvadījis 19 cīņas, izcīnot 18 uzvaras, no kurām 14 - ar nokautu. Pēc triju gadu pārtraukuma viņš ringā atgriezās februārī, ASV pieveicot meksikāni Hosuē Obando.

  +4 [+] [-]

, 2023-05-06 11:49, pirms gada
Karjeras pagrieziena cīņa - ja izdodās pieveikt Gvozdiku, tad liels lēciens tuvāk titulcīņai. Veiksmi, Ričard!

  +1 [+] [-]

, 2023-05-06 22:58, pirms gada
Būba rakstīja: Karjeras pagrieziena cīņa - ja izdodās pieveikt Gvozdiku, tad liels lēciens tuvāk titulcīņai. Veiksmi, Ričard!
Karjeras, arīdzan sarežģītākā cīņa līdz šim... Visas cerības lieku uz to ka Ričards ir progresējis kopš pēdējās cīņas vēl vairāk - gan kardio gan tehniku!

     [+] [-]

, 2023-05-07 00:22, pirms gada
Veiksmi Ričijam, bez tās šonakt neuzvarēt.