Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Entonijs Džošuā nokautē arī Džeisonu Gavernu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Entonijs Džošuā nokautē arī Džeisonu Gavernu
Entonijs Džošuā (no labās) cīņā ar Džeisonu Gavernu
Foto: boxingscene.com

Kārtējo uzvaru profesionālajā boksā izcīnījis talantīgais britu smagsvars, 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions boksā Entonijs Džošuā (11-0, 11 KO), kurš trešajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja amerikāņu sportistu Džeisonu Gavernu (26-20-4, 11 KO).

Nenoliedzami jau pirms šīs cīņas par izteiktu favorītu tika uzskatīts divdesmit piecus gadus vecais Londonas olimpisko spēļu čempions boksā Entonijs Džošuā, kura kontā profesionālajā ringā ierakstītas uzvaras pār labi zināmiem vārdiem kā Deniss Bahtovs (39-10, 26 KO), Konstantīns Airihs (21-10-2, 17 KO), Maikls Sprots (42-23, 17 KO), Mets Skeltons (28-9, 23 KO) u.c.

Arī divkaujā ar trīsdesmit septiņus gadus veco amerikāņu smagā svara bokseri Džeisonu Gavernu Džošuā saviem faniem nelika vilties. Viņš vienreiz amerikāni nosūtīja nokdaunā otrajā raundā, bet otrreiz trešajā raundā, taču pēc trešās Gaverna atrašanās uz ringa dēļiem viņš vairs nespēja turpināt cīņu un tas bija nokauts.

Priekš Entonija Džošuā šī bija jau vienpadsmitā uzvara viņa divus gadus ilgajā profesionālā boksera karjerā un vienpadsmitā, ko viņš noslēdz ar nokautu. Nākamo divkauju boksa ringā brits aizvadīs jau 30. maijā, kurā dūres krustos ar bijušo WBC pasaules čempiona titula pretendentu amerikāni Kevinu Džonsonu (29-6-1, 14 KO).

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records

     [+] [-]

, 2015-04-07 15:58, pirms 10 gadiem
Entonijs Džošuāāāā

Ipaķ, pat tur kur neko nepareizi nevar uzrakstīt, tomēr uzraksta nepareizi