Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Toni vēlas sakaut Hopkinsu

Jānis Pārums

Toni vēlas sakaut Hopkinsu
Džeims Toni

Kādreizējais pasaules čempions trijās dažādās svara kategorijās amerikānis Džeimsu Toni nākamo cīņu grib aizvadīt pret savu leģendāro tautieti, bijušo absolūto pasaules čempionu svarā līdz 72.6kg Bernardu Hopkinsu.

"Es zinu, ka mans promouters Dens Gusens meklē man labākos variantus, lai startētu smagajā svarā, taču esmu gatavs nomest svaru līdz 83.9 kilogramiem un iziet ringā pret Bernardu Hopkinsu. Viņu sauc par leģendu, taču es pierādīšu, ka esmu dzīva leģenda. Viņš ir labs bokseris, bet es nokautēšu viņu," pārliecību pauda Toni.

Jāpiebilst, ka savas pēdējās cīņas abi bokseri aizvadīja krietni dažādos svaros. Toni pēdējo reizi ringā izgāja pagājušā gada decembrī pret Puertoriko bokseri Fresu Okvendo, uzvarot smagā 12. raundu cīņā pēc punktiem. Toni svars šajā cīņā bija 104.3 kilogrami. Savukārt Hopkinsa svars pēdējā cīņā (2008. gada oktobrī) pret Kelliju Pavliku (pārliecinoša uzvara pēc punktiem) bija 78.9 kilogrami.

44 gadus vecais Hopkinss savas profesionālā boksera karjeras laikā izcīnījis 49 uzvaras, guvis piecus zaudējumus un vienreiz cīnījies neizšķirti (49-5-1, 32KO). 40 gadus vecā Toni bagāžā ir krietni vairāk cīņu, līdz ar to arī uzvaru – Toni guvis 71 panākumu, sešas reizes zaudējis un trīsreiz cīnījies neizšķirti (71-6-3, 43KO).

Izmantotie resursi:
allboxing.ru
boxrec.com