Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko un Līpajs tomēr nav vienojušies, cīņas organizatoru, visticamāk, noteiks izsolē

Jānis Pārums

Kļičko un Līpajs tomēr nav vienojušies, cīņas organizatoru, visticamāk, noteiks izsolē
Noels Tornberijs (fonā) un Alekss Līpajs
Foto: Sarah Marshall

Pretēji dienu iepriekš paustajai informācijai IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona ukraiņa Vladimira Kļičko (61-3, 51KO) un austrālieša Aleksa Līpaja (30-4-3, 24KO) pārstāvji tomēr nav vienojušies par cīņu.

Tas nozīmē, ka cīņas organizatoru, visticamāk, nāksies noteikt izsolē, kur uzvarētājs būs tas, kas par cīņas organizēšanu piesolīs lielāko naudas summu. Šādi organizators tika noskaidrots arī pirms Kļičko pēdējās cīņas pret Aleksandru Povetkinu, kad krievu promouters Andrejs Rjabinskis piedāvāja 23 miljonus dolāru, no kuriem 17.5 miljoni tika Kļičko, 5.5 – Povetkinam.

Iepriekš tika ziņots, ka puses panākušas vienošanos par cīņu 26.aprīlī kādā no Vācijas pilsētām, taču austrālieša pārstāvji tomēr atteikušies parakstīt līgumu Kļičko komandas skopuma dēļ. Proti, Līpajs vēl vakar bija gatavs parakstīt līgumu, taču Kļičko pārstāvis Šellijs Finkels nav vēlējies dalīties ar televīzijas maksas translāciju ienākumiem Austrālijā un Jaunzēlandē, tādējādi Līpajs savu parakstu uz dokumenta tomēr nav uzlicis.

Tagad Līpaja pārstāvji ar krievu promoutera Vladimira Hrjunova palīdzību cer uzvarēt izsolē. Līpaja treneris un menedžeris Noels Tornberijs atzina: "Mēs esam ļoti priecīgi, ka Hrjunovs strādā ar mums un ceram, ka kopīgi mums izdosies uzvarēt izsolē par cīņas organizēšanas tiesībām."

Izmantotie resursi:
Новости бокса и MMA. Все новости бокса, UFC,...
Boxing News

     [+] [-]

, 2014-01-06 23:40, pirms 11 gadiem
Sorry brt es pat isti sadu cinu neveletos redzet! Ir daudz interesantaki potencialie pretinieki!

     [+] [-]

, 2014-01-07 15:21, pirms 11 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Sorry brt es pat isti sadu cinu neveletos redzet! Ir daudz interesantaki potencialie pretinieki!
Sorry, bet viņš ir obligātais pretendents. Vienīgais, ko Kličko var darīt ir ātri nokautēt Līpaju un dzīvot tālāk. Bet nu piekrītu, ka šī cīņa nav interesanta, pieļauju ka tā neinteresē pilnīgi nevienu.