Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Doneirs nākamo cīņu aizvadīs pret kādu no čempioniem

Jānis Pārums

Doneirs nākamo cīņu aizvadīs pret kādu no čempioniem
Nonito Doneira
Foto: boxnews.com

Promouteru kompānijas "Top Rank" vadītājs Bobs Arums atklājis, ka bijušais pasaules čempions četrās dažādās svara kategorijās, filipīnietis Nonito Doneirs (32-2, 21KO) ringā atgriezīsies nākamā gada pavasarī.

"Runāju ar Doneira menedžeri Kameronu Dankinu un viņš man teica, ka cīņa, iespējams, būs aprīlī, bet, visticamāk, maijā. Aptuveni pēc nedēļas tas būs pilnībā skaidrs, " sacīja Arums. "Doneira problēmas ar kreiso plaukstu gandrīz ir pagājušas. Būtu lieliski, ja viņš spētu atgriezties aprīlī, tādā gadījumā es viņu iekļautu vienā programmā ar Meniju Pakjao."

Pēc promoutera vārdiem Doneira pretinieks varētu būt kāds no čempioniem svara kategorijā līdz 57.2 kilogramiem – WBA čempions Nikolass Volterss (23-0, 19KO) vai IBF čempions Jevgeņijs Gradovičs (18-0, 9KO).

Savā pēdējā cīņā 9.novembrī Doneirs izcīnīja uzvaru pār divu svara kategoriju bijušo čempionu Viku Darčinjanu, kuru pieveica ar tehnisko nokautu devītajā raundā. Šī bija bokseru otrā savstarpējā cīņa, abās uzvarējis Doneirs.

Izmantotie resursi:
Boxing News