Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čars aicina Kļičko aizvadīt revanša cīņu 2014.gadā

Jānis Pārums

Čars aicina Kļičko aizvadīt revanša cīņu 2014.gadā
Manuels Čars un Vitālijs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien Bangkokā (Taizeme) sākās Pasaules Boksa padomes (WBC) 51.kongress, uz kuru ieradies arī WBC pasaules čempions smagajā svarā ukrainis Vitālijs Kļičko (45-2, 41KO).

Ukrainim gan nācās sastapties arī ar savu līdz šim pēdējo pretinieku profesionālajā ringā Manuelu Čaru (25-1, 15KO), kurš arī ieradies Bangkokā un kārtējo reizi izaicināja Vitāliju vēlreiz iziet ringā.

"Mūsu cīņā mani uzvarēji nevis tu, bet ārsts. Nepieļauj to pašu kļūdu, ko Lenokss Lūiss," sacīja Čars, atgādinot, ka 2003.gadā ārsts apturēja Kļičko un Lenoksa Lūisa cīņu, kurā pēc punktiem vadībā bija Vitālijs, taču nopietna acs savainojuma dēļ cīņa tika apturēta un uzvara ar tehnisko nokautu atdota Lūisam, kurš vēlāk tā arī nekad nepiekrita revanšam, bet nolēma beigt karjeru.

"Tu esi mans elks, cīnies pret mani 2014.gadā. Tu mani neuzvarēji un šī doma tev vienmēr sekos līdzi. Tu izskaties tik spēcīgs, ka es drebu tavā priekšā," ironizēja Čars.

Jāatgādina, ka 2012.gada septembrī abu bokseru savstarpējā cīņā Kļičko ceturtajā raundā izdarīja precīzu sitienu, pēc kura Čaram tika pārsista uzacs. Asiņošana bija tik spēcīga, ka ārsts bija spiests apturēt cīņu, par uzvarētāju atzīstot Kļičko.

Izmantotie resursi:
Aktuelle Nachrichten -
Bild.de

  +1 [+] [-]

, 2013-11-05 11:39, pirms 11 gadiem
Vēlreiz grib asiņainu seju

  +1 [+] [-]

, 2013-11-05 11:47, pirms 11 gadiem
Kuram ta nekarojas kads eiro..

  +1 [+] [-]

, 2013-11-05 12:06, pirms 11 gadiem
Diez vai Kļičko ir vērts izniekot vienu no savām pāris palikušajām cīņām uz šo pretinieku. Ja būtu tiešām līdzīga vai vismaz pieprasīta cīņa, būtu savādāk. Cik zinu, Kļičko minēja, ka vēlas ringā nokautēt Heju, un tā būtu labāka cīņa, ar kuru noslēgt savu karjeru. Cits jautājums, vai Hejam tādu godu dot ir vērts, pat neskatoties uz to, ka tas ir nedaudz personīgi. Un, vai Hejs vispār sadūšosies šādu cīņu pieņemt un uz to ierasties.

     [+] [-]

, 2013-11-05 12:24, pirms 11 gadiem
Rolandx rakstīja: Diez vai Kļičko ir vērts izniekot vienu no savām pāris palikušajām cīņām uz šo pretinieku. Ja būtu tiešām līdzīga vai vismaz pieprasīta cīņa, būtu savādāk. Cik zinu, Kļičko minēja, ka vēlas ringā nokautēt Heju, un tā būtu labāka cīņa, ar kuru noslēgt savu karjeru. Cits jautājums, vai Hejam tādu godu dot ir vērts, pat neskatoties uz to, ka tas ir nedaudz personīgi. Un, vai Hejs vispār sadūšosies šādu cīņu pieņemt un uz to ierasties.
Gan jau ka Hejs piekristu - piķi ta šamam gribās. Par Heja nokautu es arī šaubos - nav jau viegli tam Hejam trāpīt - ātrs kustīgs, tehnisks...visticamāk Kļičko ar kreiso pēc punktiem nobakstītu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-05 15:07, pirms 11 gadiem
Man pat vairāk liekas ka Vitālijs jau savu karjeru ir noslēdzis.
Būt par kandidātu Ukrainas prezidenta krēslam un profesionāli nodarboties ar sportu nav iespējams, un diez vai ir vajadzīgs.
Domāju ka šā samita laikā Vitālijs paziņos ka beidz karjeru.