Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fročs uzvar Džonsonu un iekļūst "Super Six" finālā

Jānis Pārums

Fročs uzvar Džonsonu un iekļūst "Super Six" finālā
Karls Fročs kopā ar sievu
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī "Super Six World Boxing Classic" turnīra pusfinālā brits Karls Fročs (28-1, 20KO) pēc punktiem pieveica Jamaikas bokseri Glenu Džonsonu (51-15-2, 35KO), iekļūstot turnīra finālā, kur cīnīsies ar amerikāni Andre Vordu (24-0, 13KO).

33 gadus vecā Froča un 42 gadus vecā Džonsona duelis aizritēja visnotaļ līdzīgā cīņā. Džonsons visu laiku centās uzbrukt, taču Fročs sekmīgi aizsargājās un atbildēja ar labiem pretuzbrukumiem, kopumā būdams precīzāks par savu pretinieku. Cīņai noslēdzoties tiesnešu domas dalījās - divi uzskatīja, ka uzvarējis Fročs (117:111, 116:112), savukārt trešais saskaitīja neizšķirtu (114:114). Tādejādi uzvaru guva Fročs, iekļūstot turnīra finālā.

Tur viņa pretinieks būs amerikāņu bokseris Andre Vords, kurš pirmajā pusfinālā 14.maijā pēc punktiem pārliecinoši pieveica Arturu Abrahamu. Cīņas datums, tāpat kā cīņas vieta pagaidām vēl nav paziņoti. Fročs un Vords cīnīsies par WBA un WBC čempiona jostām svarā līdz 76.2 kilogramiem. Vords ir WBA, Fročs – WBC čempions.

Par "Super Six World Boxing Classic":
Turnīrs sākās ar grupu turnīru. Par uzvaru ar nokautu vai tehnisko nokautu bokseris saņēma trīs punktus, par uzvaru pēc punktiem saņēma divus punktus, vienu punktu par neizšķirtu un 0 punktu par zaudējumu. Četri labākie turpināja cīņu pusfinālā (pirmais cīnās ar ceturto, otrais ar trešo), kura uzvarētāji tiekas finālā. Turnīra uzvarētājs kļūst par supervidējā svara čempionu WBC un WBA versijā, kā arī tiek atzīts par supervidējā svara (līdz 76.2kg) divīzijas čempionu.

Finālā iekļuvuši bokseri, kas pirmajās divās pozīcijās bija arī pēc grupu turnīra - Vords un Fročs. Jāpiebilst, ka trīs bokseri savainojumu vai veselības problēmu dēļ bija spiesti izstāties no turnīra - Alans Grīns nomainīja Džermeinu Teiloru, bet Glens Džonsons – Mikelu Kesleru. Kā pēdējais turnīru pameta Andre Direls, kuram organizatori nolēma nemeklēt aizstājēju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-05 20:59, pirms 13 gadiem
Lieku 90 procentus ka uzvarēs Vords

     [+] [-]

, 2011-06-05 22:26, pirms 13 gadiem
ESTERIA rakstīja: Lieku 90 procentus ka uzvarēs Vords
Piekrītu tavam viedoklim.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-06 12:29, pirms 13 gadiem
ESTERIA rakstīja: Lieku 90 procentus ka uzvarēs Vords
manuprāt pilnīgs bezsakars dot tik lielu procentu vorda uzvarai. es uzskatu , ka uzvaras iespējas ir 40/60 froča labā, bet šī attiecības var izlīdzināties skatotis kurā arēnā notiks cīņa, kas būs tiesneši u.t.t.

godīgi būtu, ja cīņa tiktu aizvadīta anglijā, ņemot vērā, ka visas vorda cīņas ir aizvadītas amerikā, viņa mājās.

fročs ir neparasts cīnītājs ar titāna žokli un gribasspēku (un nenormāli seksīgu draudzeni) , ja vords cīnīsies netīri kas noteikti tā būs, tad fročs darīs tieši to pašu un beigās vorda pakausī būs jāievieto metāla plāksne.

es gan nebrīnītos, ja vords padarītu šo cīņu neskatāmu ar nepārtrauktu pretinieka apķeršanu

WAR froč

     [+] [-]

, 2011-06-06 18:44, pirms 13 gadiem
91 procents par Vorda uzvaru.... Viņš ar nevienu nav mocījies un visus ir pārliecinoši uzvarējis. Ja Fročs ar Direlu cīnītos ārpus Anglijas viņš zaudētu, viņš arī zaudēja Kesleram kaut vai, ja cīņa notiktu Anglijā Fročs uzvarētu.

Vords ir pārāk talantīgs un nav zaudējis boksa cīņu kopš 1998. gada.... viela pārdomām. Ir turnīra favorīts, iznīcināja iepriekšējo turnīra favorītu Kesleru un galvu tajā nevajag jaukt iekšā, Keslers tika apboksēts, neko nespēja izdarīt.
YouTube
- ‪Mikkel Kessler vs...

     [+] [-]

, 2011-06-06 20:18, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: 91 procents par Vorda uzvaru.... Viņš ar nevienu nav mocījies un visus ir pārliecinoši uzvarējis. Ja Fročs ar Direlu cīnītos ārpus Anglijas viņš zaudētu, viņš arī zaudēja Kesleram kaut vai, ja cīņa notiktu Anglijā Fročs uzvarētu.

Vords ir pārāk talantīgs un nav zaudējis boksa cīņu kopš 1998. gada.... viela pārdomām. Ir turnīra favorīts, iznīcināja iepriekšējo turnīra favorītu Kesleru un galvu tajā nevajag jaukt iekšā, Keslers tika apboksēts, neko nespēja izdarīt.
http://www.youtube.com/watch?v=z3EQFCju84Q
nevajag aizmirst, ka arpus amerikas vinju varetu diskvalificeet vismaz vienaa cinjaa

     [+] [-]

, 2011-06-07 09:12, pirms 13 gadiem
Vords, pēc manām domām, izskatās pārliecinošāk, ja vien ir tikpat labā formā kā agrāk, Fročam jāzaudē

     [+] [-]

, 2011-06-07 15:23, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja: nevajag aizmirst, ka arpus amerikas vinju varetu diskvalificeet vismaz vienaa cinjaa
Par ko? Par to, ka līdz desmitajam raundam uzvarēja visu cīņu? Par to, ka bieži apķērās?