Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Redzēju, ka nekas nenotiek, un teicu Fjūrijam uz redzēšanos"

Rolands Eliņš

Usiks: "Redzēju, ka nekas nenotiek, un teicu Fjūrijam uz redzēšanos"
Oleksandrs Usiks. Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas boksa superzvaigzne Oleksandrs Usiks intervijā "Kyiv Tort" paskaidroja, kādēļ atteicās turpināt pārrunas ar Taisonu Fjūriju par cīņas aizvadīšanu, un norādīja, ka, visticamāk, vasaras otrajā pusē Anglijā aizvadīs cīņu pret Danielu Dubuā.

Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs vairākus mēnešus piesauca iespēju aizvadīt visu titulu apvienošanas cīņu smagsvaros, taču šīs pārrunas izjuka, jo paredzētais cīņas datums - 29. aprīlis - jau bija pienācis ļoti tuvu, bet Fjūrijam uzradās jaunas un jaunas prasības. Fjūrijs publiski gan tāpat vaino Usiku, kurš esot atteicies no cīņas, taču Usiks bija spēris vairākus soļus savam pretiniekam pretim, piekrītot mazākai ienākumu daļai.

Intervijā kanālam "Kyiv Tort" Usiks paskaidroja, ka viņam apnikušas Fjūrija psiholoģiskās spēlītes, jo ukraiņu bokseris sapratis, ka tām apakšā nav nekādu norišu, kas liecinātu par gatavošanos viņu savstarpējai cīņai.

"Es redzēju, ka nekas nenotiek, ka Fjūrijs netaisās cīnīties pret mani, bet gan vienkārši spēlējas ar mums, un tad pateicu, viss, pietiek un uz redzēšanos," teica Usiks. "Viņš saka "70:30, es esmu karalis, tas viss ir manis dēļ". Es uz tādām lietām neatbildu. Saprotu, ka tās ir viņa psiholoģiskas spēlītes," ukraiņu bokseris norādīja par Fjūrija kāroto peļņas sadalījumu pēc principa 70:30.

"Karalis ir karalis. Īstam karalim nevajag skaļi kliegt, ka viņš ir karalis," izteicās Usiks.

Usikam oficiāli nozīmēts nākamais pretendents - ja viņš vēlas paturēt savu WBA titulu, viņam jāaizvada cīņa pret obligāto titula kandidātu Danielu Dubuā. Usiks intervijā norādīja, ka šī cīņa šobrīd tiek plānota uz vasaras beigām Lielbritānijā.

"Es labprāt došos uz Angliju, man tur ļoti patīk," teica Usiks. "Mani pirmie lielie panākumi bija Anglijā, pēc tam arī uzvara pār Entoniju Džošua. Man patīk gan valsts, gan tās cilvēki."

25 gadus vecais Dubuā 19 cīņās guvis 18 uzvaras, vienīgo zaudējumu ciešot pret citu britu bokseri Džo Džoisu 2020. gadā.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-05 14:37, pirms gada
Fjūrijs vienkārši nomīza

  +1 [+] [-]

, 2023-04-05 14:43, pirms gada
Ta "dibuā", ta "dubuā". Analfabēti. Daniels Djuba.

     [+] [-]

, 2023-04-05 14:44, pirms gada
Negrib laist Usiku pie boksa lielās naudas? Cik reižu mazāk ienesīga būs cīņa ķeksīša pēc pret Dubuā? 10? 20?

     [+] [-]

, 2023-04-05 15:29, pirms gada
Karaļiem parasti ir iesaukas. Tip Kārlis Lielais, Pipins īsais u.t.t.
Kas no šī sanāk? Taisons Mīzējs?

     [+] [-]

, 2023-04-05 15:29, pirms gada
skaidrs ka nomīza
negrib trenēties un bail sabojāt nezaudēto record

  -3 [+] [-]

, 2023-04-05 16:10, pirms gada
Atgādinu, Usiks nav smagsvara bokseris, bet olimpiskais bokseris, kurš vienkārši cīnās uz punktiem - pasit ar saviem viduvējiem sitiem, pakustās ātri un savāc easy uzvaras. Protams, smagsvaru bokseri ir paši ievārījuši to, agrāk smagsvaros bija kustīgāks bokss. Domāju, ja Usiks būtu Taisona laikā vai Kļičko laikā, tur ātri viss beigtos. Bet mūsu laikmetā pa lielam švaki smagsvara bokseri, pat Fjūrijs atrautos no prime Kličko.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-06 15:34, pirms gada
Diezgan zems IQ visiem, kam šķiet, ka viņš "nomīza".

     [+] [-]

, 2023-04-14 14:18, pirms gada
Davz rakstīja: Diezgan zems IQ visiem, kam šķiet, ka viņš "nomīza".
Nu sit vai nost, pagaidām tā arī izskatās.

Bet- ir jaunumi šajā sakarā, gada beigās briest gan šī cīņa, gan arī Vailders vs Džošua.

Luņu centrrs, protams, neko nezin, tie vairāk koncentrējas uz apd!ršanu