Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins: "Ļoti gribēju uzvarēt priekšlaicīgi"

Jānis Pārums

Povetkins: "Ļoti gribēju uzvarēt priekšlaicīgi"
Aleksandrs Povetkins
Foto: RIA Novosti

Krievu smagā svara bokseris Aleksandrs Povetkins, kurš vakar Diseldorfā (Vācija) pēc punktiem ar 98:92, 99:94 un 97:93 pieveica amerikāni Džeisonu Estradu, pēc cīņas atzina, ka viņam traucējusi lielā vēlēšanās uzvarēt ar nokautu.

"Pats grūtākais bija taktikas izvēle. Ilgu nebiju izgājis ringā, tāpēc nesanāca darboties automātiski kā parasti daru. Gribēju spēcīgi sist, bet daudzi sitieni neizdevās. Rokas nedarbojās kā vajag," atzina Povetkins.

"Principā visu cīņu kontrolēju es. Bija kļūdas, tās izanalizēšu un centīšos nākotnē nepieļaut. Iespējams dažās epizodēs vilcinājos, gribēju pretinieku sasist skaistāk," piebilda krievu bokseris.

"Ja cīņa notiktu 12 raundus, domāju, ka būtu nokautējis Estradu. Sen nebiju cīnījies un man traucēja pārāk lielā vēlēšanās uzvarēt priekšlaicīgi. Nevajadzēja uzvilkties, bet turēt sevi rokās," noslēdza Povetkins.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-04-05 17:04, pirms 16 gadiem
Tas tiesa vinnss pat iisti neklausiijaas trenerii!!