Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dženingss: "Esmu gatavs cīnīties ar Čisoru un Špilku vienā vakarā"

Jānis Pārums

Dženingss: "Esmu gatavs cīnīties ar Čisoru un Špilku vienā vakarā"
Braients Dženingss
Foto: Garry Purfield

Pēc tam gan ar amerikāņu smagsvaru Braientu Dženingsu (17-0, 9KO) atteicās cīnīties bijušais titula pretendents polis Mariušs Vahs (27-1, 15KO), izaicinājumu viņam metis Vaha tautietis Artūrs Špilka (16-0, 12KO).

Vēlmi cīnīties ar kādu spēcīgu bokseri izteicis arī brits Dereks Čisora, kurš aizvadītās nedēļas nogalē izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas. Dženingss atzinis, ka gatavs cīnīties ar Čisoru un Špilku vienā dienā.

"Špilka mani izaicināja un to es saprotu. Gribu, lai viņš zinātu, ka esmu pieņēmis izaicinājumu un gatavs cīnīties. Tas pats attiecas uz Dereku Čisoru. Viņš meklē sev spēcīgu pretinieku? Tad, lūk, es esmu šeit. Esmu gatavs cīnīties pret jebkuru no viņiem un varu pret abiem iziet ringā kaut vienā vakarā," paziņoja Dženingss.

Savukārt Dženingsa menedžeris Džeimss Prinss paudis cerīgu, ka izdosies vienoties ar Špilku jau tuvākajā laikā: "Augstu novērtējam to, ka Špilka grib cīnīties ar Braientu un zinām, ka poļi tur vārdu. Priecājamies, ka Špiļka šajā cīņā grib reprezentēt Poliju."

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2013-12-03 12:02, pirms 11 gadiem
un velviena nenozimiga cin Dzeningsam... lidz Klicko taa arii nepaspees