Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Rjabinskis: "Man patīk ideja par Taisona – Holifīlda trešo cīņu"

Jānis Pārums

Rjabinskis: "Man patīk ideja par Taisona – Holifīlda trešo cīņu"
Andrejs Rjabinskis
Foto: rsport.ru

Sportacentrs.com jau iepriekš ziņoja, ka Krievijas Profesionālā boksa federācijas viceprezidentam un promouteru kompānijas "Boksa pasaule" vadītājam Andrejam Rjabinskim piedāvāts organizēt boksa leģendu Maika Taisona un Evandera Holifīlda cīņu. Pats Rjabinskis izteicies, ka labprāt to darītu, taču tikai gadījumā, ja ir cerības ieguldītās investīcijas atgūt.

Lai arī sporta jomā Rjabinskis darbojas jau ilgāku laiku, plašākai sabiedrībai, tostarp arī Krievijas sportā, krievu uzņēmējs kļuva zināms šogad, kad organizēja IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona ukraiņa Vladimira Kļičko (61-3, 51KO) cīņu pret krievu Aleksandru Povetkinu (26-1, 18KO), nodrošinot 22 miljonu dolāru lielu kopējo honorāra apjomu, no kuriem 17 miljonus nopelnīja Kļičko.

"Amerikāņu puse vērsās pie mums ar piedāvājumu uztaisīt lielu cīņu, iespējams, pat Maskavā. Viss pagaidām ir neskaidri, bet ir iespēja, ka tā notiks Maskavā," sacīja Rjabinskis. "Neskatoties uz vecumu, šie ir izcili bokseri un tādu cīņu gribēs redzēt visa pasaule. Ja izdosies šo cīņu organizēt Maskavā, būšu gandarīt. Taču ir savi mīnusi. Jāformē cīņas ienākumu daļa, tāpēc nevaru ar to nodarboties kā ar labdarību. Šādus pasākumus, kā minimums, ir jāatpelna, bet tad jāiziet uz amerikāņu televīziju. Tādejādi cīņas laikam jābūt citam [nekā tas ierasts Krievijā notiekošajās cīņās]. "

"Man patīk lietas, kas izraisa rezonansi. Arī šī ideja man patīk. Cik saprotu, tad abi bokseri nav pret to, lai aizvadītu šādu cīņu, kas, manuprāt, varētu notikt nākamā gada pavasarī, tuvāk vasarai. Pārrunas tik tikko ir sākušās," piebilda krievu uzņēmējs.

Evanders Holifīlds un Maiks Taisons divreiz ringā jau tikušies. 1996.gadā Holifīlds uzvarēja ar tehnisko nokautu 11.raundā, bet 1997.gadā Taisons tika diskvalificēts pēc tam, kad pretiniekam nokoda gabaliņu auss. Neskatoties uz saspīlētajām attiecībām tolaik, šobrīd abi bokseri ir labi draugi. 47 gadus vecais Taisons pēdējo cīņu aizvadīja 2005.gadā, bet 51 gadu vecais Holifīlds pēdējoreiz ringā izgāja 2011.gadā.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

  +2 [+] [-]

, 2013-11-03 01:00, pirms 11 gadiem
vot tas būtu kautkas

  -1 [+] [-]

, 2013-11-03 01:20, pirms 11 gadiem
Idiņu bars.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-03 02:37, pirms 11 gadiem
jā izcilie bokseri. es tagad pālī arī Muhamedam Alī varētu cīņu pret Kambalu noorganizēt

  +3 [+] [-]

, 2013-11-03 10:22, pirms 11 gadiem
Liekam vecus miera,pagatnes monstrus tapat
"neatdzivinasim"..Taisona trumis slavas gados tak bija atrums,energija..bet vecums dara savu..nevajag pataisit boksa legendas par parodijam nopelnot kadu dolaru..

     [+] [-]

, 2013-11-04 05:11, pirms 11 gadiem
Agrilson rakstīja: Liekam vecus miera,pagatnes monstrus tapat
"neatdzivinasim"..Taisona trumis slavas gados tak bija atrums,energija..bet vecums dara savu..nevajag pataisit boksa legendas par parodijam nopelnot kadu dolaru..
Zelta vārdi!
Viens puspensionārs sitīs galīgu pensi, kurš gan jau nav trenējies gadus 3 kā minimums!
Nu kam to vajag ???!