Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins cīnīsies ar Čembersu

Jānis Pārums

Piektdienas vakarā Edijs Čemberss spraigā 12 raundu cīņā pēc punktiem ar 115-113, 115-113 un 113-115 pārspēja Kelvinu Broku un nākamā gadā sākumā savā nākamajā cīņā tiksies ar Aleksandru Povetkinu.

Čembersa - Povetkina cīņas uzvarētājs vēlāk tiksies ar IBF/IBO versiju čempionu Vladimiru Kļičko, kurš tiek uzskatīts par šobrīd spēcīgāko supersmagsvaru. Interesanti, ka gan Povetkins, gan Čemberss, kuri uzvarēja savās cīņās, profesionāļos nav piedzīvojuši vēl neviens zaudējumu. Tas nozīmē, ka savstarpējā cīņā kādam no viņiem tomēr nāksies zaudēt.

Čembersa un Broka cīņa, kurš līdz vakardienai bija zaudējis tikai reizi (pret Vladimiru Kļičko – aut.), izvērtās ļoti spraiga. Līdzīgs bija jau pats cīņas sākums, bet cīņas vidū iniciatīvu pārņēma Čemberss un Brokam radās diezgan nopietnas problēmas ar aizsardzību. Kopumā 12 raundu cīņā minimāls pārsvars piederēja Čembersam, taču tik un tā tiesnešiem radās grūtības noskaidrot cīņas uzvarētāju. Viedokļiem daloties divi tiesneši ar rezultātu 115-113 deva uzvaru Čembersam, viens – Brokam.

Tādejādi par cīņas uzvarētāju tika atzīts Čemberss (30 uzvaras, neviena zaudējuma un neizšķirta, 16 uzvaras ar nokautu) , bet Brokam (31-2-0, 23KO) sapnis par cīņu par čempionu titulu jāatliek. Čemberss, visticamāk, jau nākamā gada sākumā tiksies ar krievu Aleksandru Povetkinu (14-0-0, 11KO). Krievs pirms nedēļas, 11 raundā ar tehnisko nokautu tika galā ar Krisu Bērdu (40-4-1, 21KO).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-10 23:30, pirms 17 gadiem
Pret Povetkinu pamazām sāk rasties respekts, jo viņš apēd visu, ko viņam dod. Par Čembersu nemāku spriest, nav redzēts darbībā. It kā ir 30 cīņas, 16 ar tām KO, uzvara pār Broku, Guinnu, bet nu pagaidām viņš ir tumša bilde.