Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko negrib 12 raundus, mēģinās Pianetu nokautēt

Jānis Pārums

Kļičko negrib 12 raundus, mēģinās Pianetu nokautēt
Vladimirs Kļičko un Frančesko Pianeta
Foto: AFP/Scanpix

IBO, IBF, WBO un WBA pasaules smagsvaru čempions boksā, ukrainis Vladimirs Kļičko (59-3, 50KO) pirms 4.maija vakarā gaidāmās cīņas pret itāli Frančesko Pianetu (28-0-1, 15KO) atzinis, ka vēlētos uzvarēt ar nokautu nevis pēc punktiem.

"Ikviens pretinieks var būt bīstams. Pianeta ir jauns (28 gadi - aut.) un ambiciozs. Man ir bijis daudz preses konferenču, kurās esmu redzējis daudz pretendentu uz manu titulu. Pianeta uzvedas pārliecinoši un zinu, ka viņš aizvadījis labu sagatavošanās posmu. Viņam ir skaidrs, ar ko viņš cīnīsies, jo mēs ringā esam jau pazīstami – viņš bija mans sparinga partneris pirms cīņas ar Toniju Tomsonu pērn. Redzu, ka Pianeta ir lieliskā formā, bet pats galvenais – ļoti motivēts," sacīja Kļičko.

"Par cīņu pret Povetkinu (tā paredzēta augusta beigās vai septembra sākumā - aut.) vēl nedomāju, jo šobrīd tas nav aktuāli. Šobrīd galvenais ir cīņa pret Pianetu," uzsvēra ukrainis. "Šobrīd man nav tiesību domāt par cīņu pret Povetkinu, jo viss jādara soli pa solim. Pretējā gadījumā uzskatu to par necieņu pret pretinieku un pašu gaidāmo 4. maija cīņu."

Kļičko norādīja, ka viņa galvenā motivācija boksā nav nauda, bet gan tituli un uzvaras: "Nauda nekad nav bijusi mans motivators. Ikvienam sportistam ir ambīcijas, pašcieņa, kas viņam palīdz pirms cīņām. Ja tādu nav, tad sportists gaidāmajā cīņā ir ieprogrammēts uz neveiksmi. Jā, man ir ambīcijas. Vēl joprojām gribu reabilitēties pēc zaudējumiem Sandersam un Brjusteram.... Gribu reabilitēties, ne tikai izcīnot titulus, bet arī savās cīņās pierādot, ka esmu labākais smagsvars pasaulē."

"Ringā iziešu pulksten 23 (plkst. 24:00 pēc Latvijas laika – aut.). Ja cīņa ilgs 12 raundus, tad beigsies aptuveni bez piecpadsmit divpadsmitos. Tāpēc izgulēties paspēšu. Pats galvenais – nevilkt garumā. Ļoti gribu uzvarēt priekšlaicīgi," piebilda Kļičko.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

  +4 [+] [-]

, 2013-05-03 12:42, pirms 11 gadiem
4. aprīlis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-03 13:34, pirms 11 gadiem
ja godīgi es neko nesapratu no raksta. 4.maijs , 4. aprīlis.
Pianeta un Povetkins. Kad ar kuru būs cīņa un kur...
Autors jau sācis svinēt brīvdienas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-05-03 13:59, pirms 11 gadiem
Kļičko vs Pacquio
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-04 12:49, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: klicko ta runa itka prieksa buutu boksa maiss,tipa tulit nokautesu un iesu gulet,kaut ka neprofesionali
kuraa vietaa? izlasi veelreiz, ja vispaar izlasiiji

     [+] [-]

, 2013-05-05 01:16, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: klicko ta runa itka prieksa buutu boksa maiss,tipa tulit nokautesu un iesu gulet,kaut ka neprofesionali
a kas tad cits tur priekshaa bij