Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hatons: "Kas es par čempionu, ja nerevanšēšos?"

Jānis Pārums

Hatons: "Kas es par čempionu, ja nerevanšēšos?"
Rikijs Hatons
Foto: Reuters

Britu bokseris Rikijs Hatons, kurš decembra sākumā piedzīvoja pirmo zaudējumu, ar tehnisko nokautu desmitajā raundā piekāpjoties amerikānim Floidam Meivezeram, paziņojis, ka ir apņēmības pilns revanšēties, pirms beigs karjeru.

"Negribu noslēgt karjeru pēc zaudējuma, lai ļaudis mani atcerētos guļošu uz muguras" atzina Hatons. "Kas gan es būtu par čempionu (Hatonam gan šobrīd nepieder neviena no čempiona jostām, taču viņš tiek uzskatīts par spēcīgāko svarā līdz 63.5kg – aut.), ja nemēģinātu revanšēties? Tieši to es esmu apņēmies izdarīt. Nevēlos iet Nasima Hameda ceļu, kurš ir viens no visu laiku labākajiem britu bokseriem un kura karjeras noslēgums sekoja praktiski pēc zaudējuma Marko Antonio Bareiram (pēc tam Hameds aizvadīja tikai vienu cīņu, tajā uzvarot – aut.). Viņš bija izcils bokseris, bet Lielbritānijā atceras tikai viņa neveiksmi. "

"Visi izcilie bokseri kādreiz ir zaudējuši (izņemot Rokiju Marčiano – aut.), taču par īstiem čempioniem kļuvuši tikai tie, kas spējuši atgriezties virsotnē arī pēc neveiksmēm. Ja es atgriezīšos spēcīgāks nekā agrāk, ļaudis mani cienīs. Man jāpierādā, pirmkārt, jau pašam sev, ka es to spēju," piebilda Hatons.

2007. gada decembrī Hatons (43-1, 31KO)piedzīvoja savu līdz šim vienīgo zaudējumu, piekāpjoties WBO pasaules čempionam svarā līdz 66.7kg Floidam Meivezeram (39-0, 25KO), kurš joprojām cīnās bez zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru

  -2 [+] [-]

, 2008-02-03 18:43, pirms 16 gadiem
Demar, cienītais, vai Tu maz zini, kas ir blogs un, kas viņus raksta?

     [+] [-]

, 2008-02-03 18:51, pirms 16 gadiem
Demar a.k.a TheView

Ja tu sevi liec vienā plauktiņā ar A.Vairogu, N.Sējēju un bukmeikeriem, un uzskati, ka visai Latvijai vajadzētu lasīt tavus domu graudus, tad sevi esi "nedaudz" pārvērtējis...

P.S Šī nav īstā vieta taviem "gribuļiem"...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-03 18:57, pirms 16 gadiem
Vairākkārt banotam lietotājam blogs eSportā?

  +2 [+] [-]

, 2008-02-03 18:59, pirms 16 gadiem
-> Ričards Dzirnis
-> Demar
1) Bet kādas problēmas savu blogu rakstīt forumā? Ja autoriem liksies gana labs, tad izveidos rakstu "Lasītāja viedoklis". Un pirmām kārtām blogs ir priekš sevis, tikai pēc tam priekš pārējiem, it īpaši, ja nevienu blogotājs neinterē kā personība, interesē tikai raksta saturs. Tā ka es domāju, ka vispirms sevi ir jāapliecina forumā - ja lietotāji arī to uzskatīs par labu esam, domāju, ka gan jau tiksi arī galvenajā lapā.
2) Aizmirsu par kāda bija tēma un autors, bet kādu nedēļu vai divas atpakaļ parādījās raktsts "Autora blogs", kurš vairāk izskatījās pēc aprauta savārstījuma ar pilnībā neatšķitinātu argumentāciju un lielākajā daļā komentāru tas tika "nolikts". Tā ka no šāda viedokļa izvēlētos dzirdēt kādu interesantu lietotāja viedokli, nekā sava veida beztēmu no autora.

  -2 [+] [-]

, 2008-02-03 19:02, pirms 16 gadiem
-> Demar
Esi dzirdējis par tādu lietu kā kredītvēsture?

  -3 [+] [-]

, 2008-02-03 19:07, pirms 16 gadiem
-> Demar
Ja gribi no kāda k-ko dabūt tad pēdējais, ko var darīt ir aizvainošana un aplikšana
Slēpts komentārs: msz_no_sirds

  +3 [+] [-]

, 2008-02-03 19:16, pirms 16 gadiem
msz no sirds

Te tu gan nošāvi greizi.

  -2 [+] [-]

, 2008-02-03 19:17, pirms 16 gadiem
--> msz

1) Pilnība varu Tev piekrist, par to, ņem raksti un iespējams Tavu ziņu publicēs, bet ir viens lielāks bet. Autori, kas pārceļ lietotāju ziņas (ne viedokļus) no foruma bieži vien saskarās ar problēmu - rakstu labošanu, kas nereti aizņem vairāk laika, nekā pašam paņemt un uzrakstīt. Viedoklis ir viedoklis, bet blogs ir blogs. Tas arī nozīmē, ka tas ir garāks un plašāka apjoma darbs, kuru kādam nākas labot... Nav manā kompetencē, vai lietotāju viedokļu vajadzētu likt titullapā, tadēļ ir domāts forums, lūdzu - rakstiet! Ja būs labs materials (no visādiem aspektiem), tad iespējams Jūs nopublicēs.

2) Nedomāju, ka lietotājam kuram ir slikta "kredītvēsture" un bieži tieksme nolikt/negatīvi aprunāt tos, kuru dēļ tavā acu priekšā vispār ir eSports, vajadzētu dot kautkādā veida radīšanas iespēju.

  -3 [+] [-]

, 2008-02-03 19:26, pirms 16 gadiem
-> Kerchs
Paskaiti komentārus (par tēmu) šim rakstam un pārējiem šīs dienas rakstiem galvenajā lapā un tad pasaki, ka man NAV taisnība. Nedod Dievs, ja uzradīsies kāds amerikāņu futbola vai beisbola fanāts, kurš liks pa 3 rakstiem dienā galvenajā lapā ar to saistītas lietas...

  -1 [+] [-]

, 2008-02-03 19:37, pirms 16 gadiem
Nezinu neko par tādu balsojumu.

  -1 [+] [-]

, 2008-02-03 19:48, pirms 16 gadiem
msz no sirds


Daļēja taisnība tev ir. Man piemēram patīk tagadējais esporta ''formāts'' teiksim tā. Par mazpazīstamajiem sporta veidiem (NFL,MBL u.c) ir tikai 1-max 2 raksti nedēļā. Par pārējiem sporta veidiem runājot - ir interesanti uzzināt visādus faktus, piemēram par kādu basketbola, futbola komandu, tās vēsturi.

Vienīgais, kas man nepatīk ir visas šitās pirms/pēcspēles intervijas, kuras ir pārbāztas te esportā ar Muižnieku,Nelsonu,Deivisu u.c viedokļiem par aizvadīto spēli, kurā viņi vienmēr saka vienu un to pašu, kā viņi pēdējās minūtēs saņēmās, kā viņiem treneris teica, ka vajag uzvarēt un kā viņi cīnīsies par uzvaru (nevis zaudējumu) utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-03 20:04, pirms 16 gadiem
Cerams, ka būs revanšs!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-03 20:31, pirms 16 gadiem
Demar


''Virs zemes nav taisnības, dūrei tik spēks''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-31 11:21, pirms 7 gadiem
Sveiki,
Tas ir informēt plašu sabiedrību, ka privātā aizdevuma aizdevēja Rose Badmus kundze ir radījusi finansiālu iespēju ikvienam, kam vajadzīga finansiāla palīdzība. Mēs izsniedzam aizdevumus privātpersonām, firmām un uzņēmumiem saskaņā ar skaidriem un saprotamiem noteikumiem un nosacījumiem tikai ar 2% procentu likmi. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu, lai mēs varētu sniegt jums mūsu kredīta noteikumus: (roseofsharonfinance@gmail.com)