Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Golovkins: "Provodņikovam nav ne mazāko izredžu pret Pakjao"

Jānis Pārums

Golovkins: "Provodņikovam nav ne mazāko izredžu pret Pakjao"
Genādijs Golovkins
Foto: wbanews.com

WBA un IBO pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 72.6 kilogramiem kazahs Genādijs Golovkins (28-0, 25KO) izteicis savu viedokli par iespējamo Ruslana Provodņikova (23-2, 16KO) un Menija Pakjao (55-5-2, 39KO) cīņu.

Golovkins uzskata, ka krievu bokserim, kurš šobrīd ir WBO čempions svarā līdz 63.5 kilogramiem, pret bijušo astoņu svara kategoriju čempionu Pakjao nav ne mazāko izredžu.

"Es zinu Ruslanu Provodņikovu un cienu viņu, taču domāju, ka viņš Pakjao neradīs ne mazākos draudus. It nemaz viņam nebūs nekādu izredžu, ja šāda cīņa notiks," piebilda kazahu bokseris.

Runas, ka Provodņikovs varētu cīnīties ar Pakjao klīst jau ilgāku laiku. Interesantāku visu padara fakts, ka abi ir labi draugi un treniņu partneri, kā arī viņiem ir viens treneris – Fredijs Roučs. Viņš izteicies, ka viņam nebūs nekādu pretenziju, ja notiks abu bokseru cīņa, jo "boksā reizēm tā mēdz notikt, turklāt diemžēl ne Floids Meivezers, ne Huans Manuels Markess ar Pakjao negrib cīnīties".

Izmantotie resursi:
Boxing News