Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Grišuņins pēc trim nedēļām Itālijā cīnīsies par IBF "International" titulu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Grišuņins pēc trim nedēļām Itālijā cīnīsies par IBF "International" titulu
Nikolajs Grišuņins Foto: facebook.com/boris.simson

Latviešu bokseris Nikolajs Grišuņins pēc trim nedēļām, 23.oktobrī pirmajā smagā svara kategorijā cīnīsies par IBF International titulu pret itāli Fabio Turki. Tāpat paziņots par ''LNK Fight Nigh 15'' atcelšanu un naudu par biļešu iegādi var saņemt Biļešu Serviss.

34 gadus vecais Nikolajs Grišuņins savu pēdējo cīņu aizvadīja 2019.gada 5.novembrī, kad Arēnā Rīga pārspēja bosnieti Džamalu Bosņaku pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma un izcīnīja savu pirmo jostu karjerā - IBA starpkontinentālo čempiona titulu.

Šobrīd Grišuņins gatavojas nākamai cīņai, kas notiks 23.oktobrī un kur paredzēta cīņa par IBF International titulu pirmajā smagā svara kategorijā. Par jostu Grišuņins cīnīsies pret 27 gadus veco itāļu bokseri Fabio Turki. Itālis līdzšinējās 18 cīņās zaudējis vienu - 2019.gada 11.oktobrī pret angli Tomiju Makkārtiju. Viens zaudējums līdzšinējās 14 cīņās arī Grišuņinam, kas piedzīvots pret Kreigu Kenediju. Tāpat latvietim 12 izcīnītas uzvaras, bet viena cīņa noslēgusies neizšķirti. Jāpiebilst, ka Turki bija viens no sparinga partneriem Mairim Briedim pirms Supersērijas pusfināla cīņas ar poli Kšištofu Glovacki.

Tikmēr LNK Boxing paziņojis par ''LNK Fight Night 15'' atcelšanu saistībā ar epidemioloģiskās situācijas noteiktajiem ierobežojumiem. Visi, kas ir iegādājušies biļetes uz šo pasākumu, var atgūt naudu, griežoties Biļešu Serviss. Cīņas tiks turpināts aizvadīt televīzijas formātā ''Studio 69'' un tās varēs vērot ''PPV'' sistēmā caur Biļešu Paradīzi.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/lnkboxing

     [+] [-]

, 2020-10-02 18:43, pirms 4 gadiem
Autors laikam pālī bijis, šito rakstot...

     [+] [-]

, 2020-10-03 09:27, pirms 4 gadiem
Vispār Grišuņinam 36 gadi.