Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko menedžeris: "Vladimiram pagaidām nav plānu cīnīties ar Povetkinu"

Jānis Pārums

Kļičko menedžeris: "Vladimiram pagaidām nav plānu cīnīties ar Povetkinu"
Vladimirs Kļičko
Foto: skysports.com

IBO, IBF, WBO un "Super" WBA smagsvaru pasaules čempiona, ukraiņa Vladimira Kļičko (58-3, 51KO) menedžeris Bernds Bente atklājis, ka viņa pārstāvis nav plānojis veikt pārrunas par iespējamo cīņu ar WBA regulāro čempionu, krievu Aleksandru Povetkinu (25-0, 17KO).

"Pēc cīņas ar Deividu Heju Pasaules Boksa asociācija (WBA) deva mums divus gadus, kuru laikā varam veikt obligāto titula aizstāvēšanu. Tātad, pēc tās vārdiem – līdz 2013.gada jūlijam," norādīja Bente.

"Povetkins neskaitās "īsts" čempions, mums viņš ir vienā līmenī ar pārējiem – parasts pretendents," uzsvēra Kļičko menedžeris. "Mēs neļausim nevienam mūs ievilkt tamlīdzīgās lietās."

Jāatgādina, ka Aleksandrs Povetkins aizvadītajā nedēļas nogalē otrajā raundā ar tehnisko nokautu sakāva bijušo čempionu Hasimu Rahmanu, savukārt Vladimiram Kļičko 10.novembrī paredzēta cīņa pret līdz šim nezaudējušo poli Mariušu Vahu. Jāatgādina, ka pēc uzvaras pār Rahmanu Povetkina menedžeris Vladimirs Hrjunovs norādīja, ka cīņai pret Kļičko jānotiek līdz 2013.gada februāra beigām.

Izmantotie resursi:
Главные новости дня — Газета.Ru

  +1 [+] [-]

, 2012-10-02 11:58, pirms 12 gadiem
Kāda jēga kaut ko runāt par šo tēmu? Tāpat jebkurš pagaidām zaudēs Kļičko!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-06 14:20, pirms 12 gadiem
ezis20 rakstīja: Kāda jēga kaut ko runāt par šo tēmu? Tāpat jebkurš pagaidām zaudēs Kļičko!
Iesaku tev neskatīties tv un nelasīt ziņas.. jo tam arī nav jēga!!