Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

De La Hoija grib uzvarēt ar nokautu

Jānis Pārums

De La Hoija grib uzvarēt ar nokautu
Oskars De La Hoija (pa kreisi) un Stīvs Forbss
Foto: AP

Leģendārais amerikāņu bokseris Oskars De La Hoija, kurš rīt aizvadīs cīņu pret savu tautieti Stīvu Forbsu, atklājis, ka vēlas uzvarēt ar nokautu, tādejādi apklusinot savus kritiķus un nelabvēļus.

De La Hoija (38-5, 30KO), kurš bijis pasaules čempions sešās svara kategorijās, sacījis, ka grib apklusināt kritiķus, kuri uzskata, ka leģendārais bokseris neattiecas nopietni pret gaidāmo cīņu un pretinieku un šī viņam ir tikai iesildīšanās pirms septembrī gaidāmā revanša mača pret Floidu Meivezeru (39-0, 25KO).

Neskatoties uz to, ka Forbss (33-5) cīņā ar De La Hoiju tiek uzskatīts par izteiktu pastarīti, De La Hoija viņu neuzskata par vieglu pretinieku. Forbss karjeras laikā zaudējis piecreiz, taču nekad nav piedzīvojis nokdaunu, par nokautu nemaz ne, runājot... 2001. gadā Forbss bijis IBF pasaules čempions.

De La Hoija apsolījis, ka nepieļaus agrāko gadu kļūdu, kad ringā pret vācieti Fēliksu Šturmu izgāja negatavs. Amerikānis gan šo cīņu uzvarēja, taču ar grūtībām (visi trīs tiesneši deva De La Hoijam uzvaru – 115:113). Šī cīņa bija kā "iesildīšanās" pirms dueļa ar Bernardu Hopkinsu, kuram viņš zaudēja ar nokautu 9. raundā.

Tagad De La Hoija sola, ka pret Forbsu izies optimālā sportiskajā formā un ir pārliecināts, ka septembrī spēs revanšēties arī Floidam Meivezeram.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
sports.ru

     [+] [-]

, 2008-05-02 18:20, pirms 16 gadiem
Kurš gan no viņiem negrib ''uzvarēt ar nokautu''

     [+] [-]

, 2008-05-02 18:25, pirms 16 gadiem
gribeet naw kaitiigi.kaitiigi ir nedabuut.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-02 19:44, pirms 16 gadiem
Pa daudz gribi.