Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Veterāns Ortiss pēc diviem nokdauniem tiek pie uzvaras un turpina ceļu pretī pirmajam titulam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Veterāns Ortiss pēc diviem nokdauniem tiek pie uzvaras un turpina ceļu pretī pirmajam titulam
Luiss Ortiss un Čārlzs Mārtins. Foto: Ryan Hafey/Premier Boxing

Luiss Ortiss (33-2, 28 KO) sestdienas vakarā Floridā tika pāri diviem nokdauniem un sestajā raundā pārspēja Čārlzu Mārtinu (28-3-1, 25 KO). 42 gadus vecais Ortiss turpina cīņu, lai pirmo reizi kļūtu par smagsvaru čempionu.

Duelis Luisam Ortisam sākās nepatīkami, jo pirmajā raundā pēc kreisā āķa viņš nonāca nokdaunā, un identiskā situācijā viņš nokļuva arī ceturtajā raundā pēc pretinieka sekmīga džeba. Taču turpinājumā kubiešu bokseris piesardzību atstāja ringa malā un sestajā raundā pieveica Čārlzu Mārtinu.

Mārtinam izdevās piecelties pirms tiesnesis bija pabeidzis skaitīt, tomēr tiesnesis pēc tam pieņēma lēmumu cīņu pārtraukt. Mārtins par to nebija priecīgs, jo visu trīs ringa tiesnešu vērtējumā viņš atradās vadībā pēc punktiem (48:45, 48:45, 47:46).

"Nevienā brīdī nesatraucos. Bokseris, kuram dominējošā roka ir kreisā, pret bokseri, kuram dominējošā roka ir kreisā – tā ir ļoti sarežģīta cīņa. Beigu beigās pārāka izrādījās inteliģence," pauda kubietis. Pateicoties uzvarai, Ortisam būs iespēja tikt pie lielākas cīņas, tuvojoties smagsvaru titulam, ko viņam nav izdevies izcīnīt.

Savus karjeras vienīgos divus zaudējumus viņš piedzīvoja līdzīgās situācijās – kad titula cīņa bija rokas stiepiena attālumā. Abos gadījumos viņu apturēja Deontejs Vailders.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2022-01-02 10:27, pirms 2 gadiem
Manuprāt, līdz titulcīņai kā cūkai līdz Mēnesim. Usikam cīņa ar Džošua, Fjūrijam vēl būs jāaizstāv tituls. Pēc tam gan jau mēģinās uzrīkot visu 4 jostu cīņu.

     [+] [-]

, 2022-01-02 11:55, pirms 2 gadiem
Autor, pret Vailderu bija nevis titulcīņa rokas sniedziena attālumā bet tās ABAS BIJA TITULCĪŅAS! #Spirtacentrs

     [+] [-]

, 2022-01-02 11:59, pirms 2 gadiem
Skaidrs ka titulu Ortizs nedabūs, iemaņas viņam labas, 1. cīņa ar Vailderu bija super interesanta, bet Ortizs līdz ar gadiem ir lēns kā bruņurupucis.

     [+] [-]

, 2022-01-02 12:58, pirms 2 gadiem
merseysider rakstīja: Skaidrs ka titulu Ortizs nedabūs, iemaņas viņam labas, 1. cīņa ar Vailderu bija super interesanta, bet Ortizs līdz ar gadiem ir lēns kā bruņurupucis
Iteresantl būtu redzēt cik lēns tas bruņurupucis būtu salīdzinājumā ar tevi ..
Pirmajā raundā nedaudz zaudēja līdzsvaru pēc sitana pa pakausi... Amatieros vien viņam 350 uzvaras.. zvērs!
Tehnika ļoti laba joprojām!

     [+] [-]

, 2022-01-04 00:17, pirms 2 gadiem
Kāds tur ar mani sakars. Tehnika var būt laba arī 60 gados, tas nenozīmē ka viņš tiks pie iespējas to veiksmīgi pielietot. Mārtins hw divīzijā nav nekas, man ļoti patīk ortiza tehnika un arī turēju īkšķus par viņu 1. Vaildera cīņā kad vēl viņš bija neuzvarēts bet realitāte ir tāda ka pret top hevīveitiem viņa izredzes ir tuvu nullei. Par viņa skaisto tehniku un labo amatiera karjeru nav bazara.