Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Arlovskis pāriet uz boksu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis pāriet uz boksu
Andrejs Arlovskis
Foto: sherdog.com

Pazīstamais MMA cīkstonis, baltkrievs Andrejs Arlovskis tuvākajā laikā parakstīs līgumu ar Oskaram De La Hoijam piederošo „Golden Boy Promotions” par pāriešanu uz profesionālo boksu, kurā grasās debitēt jau šogad.

Pēc Arlovska trenera Fredija Rouča vārdiem viņa audzēknis tuvākajā laikā gatavojas pāriet uz boksu. Taču pirms kāpšanas profesionālā boksa ringā, trīsdesmit divus gadus vecajam bijušajam UFC čempionam 24. janvārī «Affliction: Day of Reckoning» turnīra ietvaros vēl ir jāaizvada, iespējams, viņa MMA cīkstoņa svarīgākā cīņa pret šobrīd par pasaules spēcīgāko MMA atlētu uzskatīto krievu Fjodoru Jemeļjaņenko.

„Ja Andrejs 24. janvārī uzvarēs Fjodaru, esmu gatavs viņu uzreiz likt ringā titula cīņā pret Nikolaju Valujevu, jo viņš patiešām pāriet uz boksu. Jau nolemts, ka Andreja nākamā cīņa pēc tikšanās ar Fjodoru būs boksa mačs,” izteicās Roučs.

Atgādinām, ka arī Arlovska kolēģis un 24. janvāra cīņas pretinieka Fjodora Jemeļjaņenko jaunākais brālis Aleksandrs arī pirms kāda laika parakstīja līgumu ar „Golden Boy Promotion” par pāriešanu uz boksu. Tiesa, Aleksandrs nenoliedza, ka paralēli boksam tas kāps arī uz MMA ringa.

Izmantotie resursi:
FightHype.com

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 10:33, pirms 16 gadiem
to ciinju pret Jemeljianeko es ljoti gribeetu reedzeet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 23:58, pirms 16 gadiem
yahooo rakstīja: Nekur viņš vēl nepāriet.
Atkal Tu neļāvi ?

  +1 [+] [-]

, 2009-01-05 20:17, pirms 16 gadiem
Nu, es domaaju, ka no vinja arii boksaa daudz ko var sagaidiit!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja