Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Maiks Taisons: "Bērnībā mani seksuāli izmantoja"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maiks Taisons: "Bērnībā mani seksuāli izmantoja"
Maiks Taisons
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais absolūtais pasaules čempions boksā smagajā svarā Maiks Taisons (50-6, 44 KO) radio intervijas laikā atklāja, ka bērnībā, dzīvojot Bruklinā (ASV) viņš ticis seksuāli izmantots.

„Kad man bija septiņi gadi, mani izvaroja. To izdarīja kāds vecs vīrs. Viņš noķēra mani uz ielas, ņirgājās par mani un seksuāli izmantoja. Pēc tā incidenta vairs nekad viņu neesmu sastapis,” radio SiriusXM ēterā atklāja leģendārais sportists, kurš 2005. gadā oficiāli paziņoja par profesionālā boksera karjeras beigšanu.

Pēc izbijušā boksera vārdiem, viņš par šo incidentu līdz šim nebija nevienam stāstījis, kā arī tolaik nevērsās pat pēc palīdzības policijā.

„Grūti pateikt vai šis notikums mani psiholoģiski ietekmēja, taču es turpināju dzīvot,” piebilda Maiks Taisons, kurš pats no 1992. – 1995. gadam pavadīja aiz restēm apsūdzībās par izvarošanu.

Neskatoties uz Taisona biežajām sadzīviskajām peripetijām un skandāliem, kuros viņš nereti iekūlās, viņš tomēr vēl joprojām tiek uzskatīts par vienu no visu laiku izcilākajiem bokseriem.

Izmantotie resursi:
Eurosport | Новости спорта на канале Eurosport...

  +7 [+] [-]

, 2014-11-01 18:24, pirms 10 gadiem
tas čalis tagad var tikai pateikties dievam, ka Taisons viņu nav redzējis vairs

     [+] [-]

, 2014-11-01 19:00, pirms 10 gadiem
tā izniekots talants!!! viņš varēja būt visu laiku labākais, ja vien viņam būtu jaunībā iemācīts, ka cīņa var ilgt 12 raundus! bet viņu tam negatavoja - viņa maksimums bija 5-6 raundi, vairāk viņš nebija gatavs!

  +3 [+] [-]

, 2014-11-01 19:21, pirms 10 gadiem
Ko tu staasti par 12 raundiem te pasakas...visam kam vins bija gatavs - noskaties ciinjas pret Mitch Green, James Smith, Donovan Ruddock 2 - Taisons preseeja vinjus visus 12 raundus...bet nu shie bija tie, kas speeja visus 12 raundus notureeties pret Dinamite Kid...Tysona peak time bija ciinja pret Michael Spinks...un pec taas vins, Dona Kinga iespaidaa atlaida savu treneri Kevinu Ruuniju...gas arii bija vina kritiena saakums...ka peec shii solja par vinju teica iepriekshejie draugi - we wouldn't piss on Tyson, even he was on fire...