Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vladimirs Kļičko nākamo cīņu aizvadīs 12. decembrī

Jānis Pārums

Vladimirs Kļičko nākamo cīņu aizvadīs 12. decembrī
Vladimirs Kļičko
Foto: RTL

Pasaules čempions boksā smagajā svarā IBO, IBF un WBO versijās, ukrainis Vladimirs Kļičko savu nākamo cīņu plāno aizvadīt 12. decembrī. Starp kandidātiem ir IBF un WBO versiju obligātie titula pretendenti.

"Man ir izvēle, kuru no tituliem aizstāvēt un ar kuru no diviem bokseriem cīnīties. Tas būs IBF titula pretendents Aleksandrs Povetkins vai Edijs Čemberss, kurš pavisam nesen kļuvis par WBO titula pretendentu," sacīja ukrainis.

Kļičko arī atzina, ka pagaidām sāktas sarunas ar Povetkina pārstāvjiem: "Povetkins ir olimpiskais čempions, turklāt ir uzvarējis Čembersu. Turpretī Čemberss bija pārāks par manu tautieti Dimitrenko. Pagaidām esam sākuši pārrunas ar Povetkina komandu, taču, kurš būs mans nākamais pretinieks un kur cīņa notiks, taps skaidrs tikai augusta beigās vai septembra sākumā."

Kļičko arī uzsvēra, ka, ja viņa nākamais pretinieks būs Povetkins, viņam nebūtu iebildumu cīņu aizvadīt Krievijas galvaspilsētā Maskavā: "Tur ne reizi vēl neesmu boksējies, taču domāju, ka vismaz teorētiski cīņa būtu interesanta ne tikai Krievijā, bet arī visā Postpadomju telpā."

Ukrainis gan piebilda, ka pats galvenais, lai cīņu organizētu viņa kompānija "K2 East Promotions". Kļičko neesot šaubu, ka tieši "K2 East Promotions" iegūs šīs tiesības, jo tā notika jau pērn, kad vajadzēja notiks Kļičko – Povetkina cīņai, taču krievs neilgi pirms tās guva savainojumu.

Izmantotie resursi:
klitschko.com

     [+] [-]

, 2009-08-01 09:45, pirms 15 gadiem
Povetkins neapšaubāmi ir stiprākais kandidāts, bet viņam vēl vajag pieredzi, lai cīnītos ar Kličko.
lai labāk tagad cīņa notiek ar Čembersu un nakamgad pret Povetkinu