Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Iespējams, notiks Ļebedeva un Džonsa revanša cīņa

Jānis Pārums

Iespējams, notiks Ļebedeva un Džonsa revanša cīņa
Deniss Ļebedevs un Giljermo Džonss
Foto: Itar Tass/Scanpix

Krievu pirmā smagā svara boksera Denisa Ļebedeva (25-2, 19KO) promouters Vladimirs Hrjunovs paziņojis, ka nākotnē varētu notikt Ļebedeva un WBA čempiona Giljermo Džonsa (39-3-2, 31KO) revanša cīņa.

Hrjunovs atklājis, ka viņš un Krievijas Profesionālā boksa federācijas viceprezidents Andrejs Rjabinskis vērsās WBA, ar lūgumu nozīmēt Ļebedeva un Džonsa revanša cīņu vai piešķirt Ļebedevam obligātā titula pretendenta statusu.

WBA viceprezidents Žilberto Mendoza akceptējis krievu puses lūgumu.

Jāatgādina, ka 17.maijā Ļebedevs ar nokautu zaudēja Džonsam, tādejādi zaudējot arī WBA titulu. Cīņas gaitu gan lielā mērā ietekmēja Ļebedeva nopietni savainotā uzacs. Nokauta brīdī Ļebedevs bija vadībā pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  -1 [+] [-]

, 2013-06-01 09:29, pirms 11 gadiem
laikam par maz tas mūlis pirmajā cīņā tika uzklapēts.prasās papildporcija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-06-01 11:29, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Loģiski, jo zaudēja tikai dēļ piepampušās acs.
Tas tādēļ, ka Džons normāli viņam pa plakano rožu ielika! Un ieliks vēl!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-01 13:34, pirms 11 gadiem
yahooo rakstīja: Tāds jau tas bokss ir, ko ta viņš domāja, ka pa aci nemaz nesitīs vai, tā ka sitienu izlaida- pats vainīgs.
Bet obligātā pretendenta statusu jau tāpat pēc lūguma vien nepiešķir. Tas ir jānopelna, jo rindā ta citi pretendenti stāv, vinnēs tos- uz priekšu.
Cereal guy bija domājis, ka Ļebedevam ir visas iespējas uzvarēt revašā jo traucēja pretinieka veiksmīgais cirtiens pa aci, vēl jo vairāk,ka iepriekšējā cīņā krievs bija priekšā pa punktiem, tāpēc viss ir loģiski, Ļebedevs izārstēsies, sagatavosies un uzvarēs, kaut arī tas bija jādarapirmajā cīnā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja