Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Garsija: "Gribu cīņu pret Meivezeru, taču negrasos to izlūgties"

Jānis Pārums

Garsija: "Gribu cīņu pret Meivezeru, taču negrasos to izlūgties"
Denijs Garsija
Foto: AFP/Scanpix

WBA un WBC čempions svara kategorijā līdz 63.5 kilogramiem Denijs Garsija (27-0, 16KO) izteicies, ka labprāt cīnītos pret labāko bokseri, neatkarīgi no svara kategorijas, Floidu Meivezeru junioru (45-0, 26KO), taču negrasās izlūgties šo cīņu.

"Domāju, ka boksā var organizēt jebkuru cīņu. Viss ir tikai promouteru un menedžeru jautājums. Mums ar Floidu ir viens menedžeris Els Heimons un mēs abi esam promouteru kompānijas "Golden Boy" paspārnē. Mūsu cīņa var notikt. Vai es gribu, lai tā notiktu? Jā, protams, es gribētu cīnīties ar vienu no pasaules labākajiem bokseriem. Tieši tāpēc esmu sportā. Gribu cīnīties ar labākajiem," atzina Garsija.

Viņš gan uzsvēra: "Es negrasos izlūgties šo cīņu. Protams, ka gribētu arī cīnīties arī ar Pakjao, taču, ja tas nenotiks, tad nenotiks."

Jāatgādina, ka Garsija 15.martā aizstāvēs savus titulus pret Maurisio Ereru (20-3, 7KO), savukārt Meivezers 3.maijā izies ringā pret Markosu Maidanu (36-3, 31KO).