Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBC: "Akceptēsim Kļičko – Valujeva cīņu"

Jānis Pārums

WBC: "Akceptēsim Kļičko – Valujeva cīņu"
Vitālijs Kļičko (centrā)
Foto: AP

Pasaules Boksa padomes (WBC) prezidents Hosē Suleimans paziņojis, ka atļaus šīs versijas pasaules čempionam smagajā svarā ukrainim Vitālijam Kļičko cīnīties ar WBA čempionu krievu Nikolaju Valujevu, ja ukrainis 21. martā veiksmīgi aizstāvēs titulu pret kubieti Huanu Karlosu Gomesu.

"Ja Vitālijs uzvarēs Huanu Karlosu Gomesu (44-1, 35KO) un pēc tam vēlēsies boksēties ar Nikolaju Valujevu, WBC dos savu piekrišanu šai cīņai. Esmu pārliecināts, ka WBC direktoru padome nobalsos par to," sacīja Suleimans, kurš uzsvēra, ka Kļičko (36-2, 35KO) nevajadzētu nenovērtēt Gomesu. "Kubietis nebūs viegls mērķis, viņš ir lielisks bokseris. Viņš nav nokautētājs, taču prot boksēties. Tas ir svarīgs faktors cīņā, kur tiekas labs nokautētājs [Kļičko] un augstas klases bokseris [Gomess]."

Jāatgādina, ka nesenajā preses konferencē, kas norisinājās Krievijas galvaspilsētā Maskavā, Kļičko vecākais meta oficiālu izaicinājumu Valujevam (50-1, 34KO): "Es gribētu vēlreiz oficiāli atkārtot – mēs esam ieinteresēti šajā cīņā [pret Valujevu]. Šos vārdus Nikolajs var tulkot kā vēlas – kā izaicinājumu, kā piedāvājumu."

Tajā pašā preses konferencē Kļičko arī atzina, ka Valujeva pārstāvji Dons Kings un Vilfrīds Zauerlands dara visu, lai šāda cīņa nenotiktu, izvirzot nesamērīgas finansiālās prasības.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru
boxrec.com

     [+] [-]

, 2009-02-01 13:57, pirms 15 gadiem
Kļičko noliks uz dēļiem krievu LĀCI 5cos raundos!!!

     [+] [-]

, 2009-02-01 14:00, pirms 15 gadiem
ja shii ciinja notiks,tad es gribeeshu redzeet kaa Valujevu atskalda ...

     [+] [-]

, 2009-02-04 11:04, pirms 15 gadiem
Viennozīmīgi lēnīgais Valujevs laikam dikti grib atrauties.