Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko pret Heju – 20. jūnijā Londonā

Jānis Pārums

Kļičko pret Heju – 20. jūnijā Londonā
Vladimirs Kļičko un Deivids Hejs
Foto: AFP

Kļuvis zināms, ka pasaules čempiona boksā IBO, IBF un WBO versijās smagajā svarā Vladimira Kļičko (Ukraina) cīņa ar skandalozo britu bokseri Deividu Heju notiks šī gada 20. jūnijā "Stamford Bridge" stadionā Londonā.

Cīņas datumu medijiem apstiprinājis pats Kļičko (52-3, 46KO). Viņš piebildis, ka līgums par cīņu vēl nav parakstīts, bet tas notiks tuvākajā laikā. Vladimirs arī apsolījis, ka liks Hejam (22-1, 21Ko) samaksāt par izteikumiem un izdarībām, īpaši izceļot slaveno žurnāla "Men's Health" vāku, kurā Hejs tika attēlots ar nogrieztu Kļičko galvu rokās.

"Hejam nāksies atbildēt par šo foto kolāžu, es apsolu. Es viņam iemācīšu labas manieres. Viņš pret mani nenoturēsies visus 12 raundus," paziņoja šobrīd labākais smagā svara bokseris.

Heja pārstāvji gan atzinuši, ka Kļičko komanda vēl nav devusi savu jāvārdu cīņai Londonā, jo vēloties izvērtēt izmaksas. Ukraiņa pārstāvji iepriekš pauda vēlēšanos aizvadīt cīņu kādā no Vācijas pilsētām, tiesa, neizslēdzot cīņu Londonā.

Kļičko arī atklājis, ka notikušas pārrunas arī ar amerikāņa Krisa Areolas (26-0, 23KO) pārstāvjiem. Areola gan bijis kā rezerves variants: "Jā, pārrunas ar Areolas komandu patiešām notika. Teikšu pat vairāk – ja cīņa ar Heju kaut kādu iemeslu dēļ nenotiks, es tikšos ar Areolu 18. maijā Losandželosā."

Ukraiņu bokseris piebildis, ka cīņa pret IBF obligāto titula pretendentu krievu Aleksandru Povetkinu (16-0, 12KO) pagaidām neietilpst viņa plānos: "Šobrīd par Povetkinu nevar būt ne runas. Viņš varēja iziet ringā pret mani pērnā gada 13. decembrī, taču guva savainojumu. Tagad izvēlos tos pretendentus, kas ir interesanti man. Povetkins viņu skaitā nav."

Kļičko nav izslēdzis iespēju tikties ar savu tautieti: "Es esmu gatavs cīņai ar Aleksandru Dimitrenko (29-0, 19KO). Manā izpratnē, tas, ka viņš ir ukrainis, nespēlē nekādu lomu. Man nav svarīga oponenta tautība vai ādas krāsa. Esmu gatavs boksēties ar jebkuru, kurš kļuvis par obligāto pretendentu uz kādu no maniem tituliem."

Izmantotie resursi:
allboxing.ru
boxrec.com

  +3 [+] [-]

, 2009-02-01 00:23, pirms 15 gadiem
O! Super, ar šito maču man sāksies jāņu brīvdienas

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 00:27, pirms 15 gadiem
Vladimirs parādīs Hejam,kur vēži ziemo!Jā,negribētos būt Heja vietā!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 00:47, pirms 15 gadiem
Nu tad beidzot balamute dabus pa savu lielo muti
Slēpts komentārs: fire

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 17:36, pirms 15 gadiem
cerams ka buus skataams bokss, jo hejs izskataas diezgan aatrs un tehnisks bokseris, vismaz par klicko vins ir daudz aatraaks, ja bokseesies kaa vienmeer, ar paarlieciibu tad uzvarees, ir tacu kaadreiz jaabeidzas sai kriizei smagsvaros, ka nav neviena iistena cempiona