Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņiks: "No apkārtējiem tiek pievērsta liela uzmanība"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Bolotņiks: "No apkārtējiem tiek pievērsta liela uzmanība"
Ričards Bolotņiks pēc cīņas pret Seržu Mišelu metas sava trenera Dmitrija Šiholaja apskāvienos. Foto: MTK Global

Pirms mēneša latviešu bokseris Ričards Bolotņiks izcīnīja savu lielāko karjeras uzvaru pār Vācijas sportistu Seržu Mišelu, triumfējot "MTK Global" rīkotajā turnīrā "Golden Contract". Bolotņiks sniedza interviju angļu medijam, kurā stāstīja gan par uzvaru prestižajā turnīrā, gan saviem nākotnes plāniem.

"Jūtos ļoti labi. Treniņu režīms bija sarežģīts, tomēr pašlaik varu atpūsties. Esmu laimīgs," par savām šā brīža sajūtām izteicās bokseris. "Iegūtā pieredze bija lieliska. Izbaudīju katru cīņu. Anglijā ieguvu jaunus kontaktus. Finālcīņai biju ļoti labi sagatavojies, zināju, ka varu uzvarēt. Varēja redzēt, ka vēlējos izcīnīt uzvaru vairāk nekā pretinieks," turpināja Bolotņiks.

"Esmu saņēmis daudz vēstuļu no angļu faniem turnīra laikā, it īpaši, pēc uzvaras finālā. Arī Latvijā tiek pievērsta liela uzmanība no apkārtējiem. Neesmu pie tās pieradis un nevarētu teikt, ka man šī uzmanība patīk. Bet ringā ir citādāk. Tur esmu "lauva", kas ar katru brīdi kļūst labāks un arvien vairāk izsalcis. Ārpus ringa esmu ļoti mierīgs, cenšos būt priecīgs, cik vien tas ir iespējams," par popularitāti un sajūtām ringā stāstīja latviešu jaunā boksa zvaigzne.

"Piekrītu, ka pirms pāris gadiem nebiju tāds bokseris, kāds esmu tagad. Esmu paveicis milzīgu darbu kopā ar savu treneri Dmitriju Šiholaju. Neapšaubāmi jūtos daudz labāk, turklāt cīņas laikā daudz vairāk domāju un analizēju," par savu progresu izteicās latviešu bokseris. "Visi sportisti vēlas izcīnīt uzvaru pret spēcīgāko pretinieku. Bet es cenšos nedomāt par konkrētu pretinieku, mans mērķis ir aizvadīt labu cīņu un parādīt lielisku boksu saviem faniem," stāstīja Ričards Bolotņiks.

Par uzvaru "Golden Contract" turnīrā solīts divu gadu līgums ar "MTK Global" par piecām profesionālām boksa cīņām, par katru no tām paredzot honorāru sešciparu skaitļa apmērā. Turklāt Bolotņiks turnīra finālcīņā nosargāja arī savu WBO Eiropas čempiona titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.proboxing-fans.com/excl...