Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Puigs iesaistās kautiņā, tiek izraidīts no spēles un aizmainīts uz Klīvlendu

Puigs iesaistās kautiņā, tiek izraidīts no spēles un aizmainīts uz Klīvlendu
Jasīls Puigs (centrā)
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā starp Sinsinati "Reds" un Pitsburgas "Pirates" notika viens no pēdējo gadu lielākajiem un nopietnākajiem kautiņiem. Savukārt "Reds" spēlētājs Jasīls Puigs, kurš par dalību šajās nekārtībās tika izraidīts no laukuma, tūdaļ pēc spēles tika aizmainīts uz Klīvlendas "Indians".

Aizvadītajā MLB spēļu kārtā savstarpējo maču izspēlēja divas Nacionālās līgas Centrālās divīzijas komandas, Pitsburgas "Pirates" un Sinsinati "Reds". Jāsaka, ka, lai arī mača ievadā abas vienības uzvedās gana korekti, iespējams, dēļ incidenta, kas norisinājās vēl pavasarī "Pirates" rezervistu soliņš sāka "vārīties" un provocēja Sinsinati spēlētājus. Mačam tuvojoties beigām, atmosfēra jau kļuva tik nokaitēta, ka tiesniešiem nācās pamatīgi piepūlēties, lai noturētu spēli noteikumu robežās, taču līdz galam gan viņiem tas neizdevās.

Pēc tam kā jau vairāki spēlētāji bija saņēmuši sodu, bet Pitsburgas rezervisti turpināja provocēt un pirmajam nervi neizturēja "Reds" metējam Amiram Garetam, kurš aizskrēja pie "Pirates" rezervistiem un izdarīja vairākus sitienus līdz tika nogāzts zemē, taču tas viss izprovocēja abu komandu spēlētāju došanos laukumā un jau masveidīgas nekārtības.

VIDEO: Beisbola mačā izceļas masveida nekārtības

Viens no aktīvākajiem kautiņa dalībniekiem bija Sinsinati "Reds" spēlētājs Jasīls Puigs, kurš vēlāk arī saņēma sodu – tika izraidīts no laukuma. Interesants gan ir cits apstāklis, proti, šīs spēles laikā Sinsinati komanda bija noorganizējusi darījumu, kā rezultātā kubiešu beisbolists, kas "Reds" vienībai pievienojās vien šajā starpsezonā, tiktu aizmainīts uz citu Ohaio štata komandu, Klīvlendas "Indians". Pretējā virzienā "Indians" ir nosūtījus Trevoru Baueru.

Runājot par pašu spēli, Pitsburgas vienība jau no tās ievada ieguva komfortablu pārsvaru, kad trešajā iningā sasnedza 5:0, divus punktus gūstot arī šīs sezonas labākajam punktu izsitējam Džošam Belam. "Reds" gan mēģināja atspēlēties, taču Korijs Dikersons ar diviem "Home run" sitieniem atvēsināja mājnieku centienus. Spēles beigu rezultāts – 11:4 par labu Pitsburgai.

Interesanti, ka Sinsinati un Pitsburgas komandām šajā sezonā jātiekas vēl septiņas reizes, bet līdz šim ir aizvadīti 12 mači, kuru rezultāts ir 8:4 par labu "Pirates".

MLB regulārā sezona, 30.07.

ViesiMājniekiRezultāts
CubsCardinals1:2
OriolesPadres8:5
BravesNationals11:8
DiamondbacksYankees4:2
GiantsPhillies2:4
AstrosIndians2:0
RaysRed Sox6:5
TwinsMarlins2:1
PiratesReds11:4
MarinersRangers8:5
MetsWhite Sox5:2
Blue JaysRoyals9:2
DodgersRockies9:4
TigersAngels1:6
BrewersAthletics2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


, 2019-07-31 13:02, pirms 5 gadiem
Kaut kā dīvaini - beisbola spēlē izceļas šāda veida kautiņš, kaut paši labākie instrumenti - beisbola nūjas - ir visiem brīvi pieejami.
Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.