Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB uz divām sezonām diskvalificē "Dodgers" zvaigzni Baueru

Rolands Eliņš

MLB uz divām sezonām diskvalificē "Dodgers" zvaigzni Baueru
Trevors Bauers. Foto: AFP/Scanpix

MLB vadība paziņojusi, ka pēc savas veiktās izmeklēšanas nolēmusi uz divām pilnām sezonām jeb 324 spēlēm diskvalificet Trevoru Baueru, Losandželosas "Dodgers" spelētāju. Viņš ir pārkāpis MLB programmu, kas vēršas pret vardarbību ģimenē un seksuāla rakstura uzbrukumiem.

MLB savā paziņojumā norāda, ka sīkāku informāciju nesniegs un komentārus nepiedāvās. Savukārt Bauers pats savos sociālajos tīklos kategoriski noliedz savu vainu un grasās lēmumu apstrīdēt, lai tas tiktu anulēts.

Bauers iepriekš noslēdza trīs gadu līgumu par 102 miljoniem dolāru, kas viņam paredz šajā un nākamajā sezonā algu par kopā 64 miljoniem dolāru. MLB diskvalifikācija nozīmē, ka viņš par izlaistajām spēlēm algu nevarēs saņemt.

Bauers nav spēlējis kopš 2021. gada jūlija, kad MLB sāka izmeklēšanu pret viņu un uz izmeklēšanas laiku atstādināja viņu no spēlēm.

Bauers 2020. gadā tika iekļauts sezonas simboliskajā izlasē un tika atzīts par gada labāko metēju. Viņš šosezon ir sestais labāk apmaksātais spēlētājs līgā.

Pagājušā gada vasarā kāda sieviete, kura netiek nosaukta vārdā, vērsās policijā ar iesniegumu, lai tiktu nošķirta no Bauera un viņam tiktu piemērots aizliegums tuvoties viņai. Viņas iesniegumā bija norādīts, ka Bauers pagājušā gada pavasarī divreiz pārāk aizrāvies seksa laikā un sācis viņu žņaugt līdz bezsamaņai, kā arī piekāvis, nodarot viņai savainojumus, kuru dēļ bija jāvēršas pēc medicīniskas palīdzības.

Bauers šīs apsūdzības noliedza kā nepamatotas un krāpnieciskas, un aizliegums tuvoties netika noteikts, turklāt šī gada sākumā Losandželosas varas iestādes nolēma nevirzīt krimināllietu pret Baueru. Taču tas nav neiespaidoja MLB iekšējo izmeklēšanu, kas tagad noslēgusies Baueram par sliktu.

Pirms dažām dienām Bauers bija vērsies tiesā ar prasību pret minēto sievieti, apsūdzot viņu neslavas celšanā.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/news/trevor-bau...

     [+] [-]

, 2022-04-29 23:24, pirms 2 gadiem
Interesanti.
Policija/tiesa neko nevar pierādīt,jo nav pierādījumu,bet MLB atrod kaut ko

Nesen MLB čali pieķēra žņaudzot un iekaustot sievu video un sezonu sāk ar klubu.
Tie tur normāli šķiro