Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB čempioniem "Astros" pievienojas 2020. gada MVP Abreu

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB čempioniem "Astros" pievienojas 2020. gada MVP Abreu
Hosē Abreu, Foto:AFP/Scanpix

2022. gada Augstāko beisbola līgu (MLB) čempioni Hjūstonas "Astros" ir paziņojuši, ka vienojušies par sadarbību ar 2020. gada Amerikas līgas vērtīgāko spēlētāju Hosē Abreu.

Šī gada MLB čempioni, Hjūstonas "Astros", ir paziņojuši, ka 2023. gada sezonā viņu kreklā spēlēs viens no mūsdienu Kubas beisbola spilgtākajiem atsitējiem, Hosē Abreu. Par viņa lomu komandā gan vēl ir pāragri runāt, taču pirmās bāzes aizsargs var spēlēt arī kā nozīmētais atsitējs, kas arī ir gana reāls scenārijs.

Līgums ir noslēgts uz trim sezonām, taču par tā finansiālo pusi detaļas pagaidām nav publiskotas.

35 gadus vecais Hosē Abreu līdz šim spēlēja tikai vienā MLB komandā, jo 2014. gadā, pēc tam kā nelegāli pameta Kubu, pievienojās Čikāgas "White Sox", kur sevi parādīja kā viens no labākajiem līgas spēlētājiem. Starp visiem MLB spēlētājiem, kas līgā ieradās 2014. gadā vai vēlāk viņam ir visvairāk aizvadīto maču, visvairāk atsitienu, atsisto punktu, "Home run" sitienu un vēl daudzi citi rekordi.

Neskatoties uz labo sniegumu, jau līdz ar sezonas beigām bija skaidrs, ka "White Sox" rindās viņš nepaliks, jo komanda neplānoja atvērt maciņu, lai nolīgtu spēlētāju, kura primārajā pozīcijā uz spēlēšanu jau ir izveidojusies rinda no sistēmā izaudzinātajiem beisbolistiem.

Kā arī...

- Vakardien paši Čikāgas "White Sox" veica arī gana pamanāmas kustības spēlētāju tirgū, parakstot līgumu ar Maiku Klevindžeru, kas iepriekš pārstāvēja Sandjego "Padres", bet pirms tam četras sezonas bija čikāgiešu divīzijas pretinieku, Klīvlendas "Guardians", metējs.

31 gadus vecajam spēlētājam ir paredzēta vieta komandas sākumsastāva metēju rotācijā, kur viņam, visdrīzāk, būs jāaizstāj Džonijs Kueto.

Maikla Klevindžera 2022. gada sezonas labākās epizodes

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/