Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Marlins" un "Rockies" dala uzvaras uz pusēm

Juris Miņins
Juris Miņins

"Marlins" un "Rockies" dala uzvaras uz pusēm
Brets Kerols
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Augstāko beisbola līgu (MLB) regulārajā sezonā divas savstarpējās spēles aizvadīja Floridas "Marlins" un Kolorado "Rockies", dalot uzvaras uz pusēm, attiecīgi, 4:1 un 1:8.

Tā kā aizvakar (pēc Latvijas laika) paredzētais mačs starp Floridas "Marlins" un Kolorado "Rockies" tika atlikts spēcīgā lietus dēļ uz nākamo dienu, tad aizvadītajā naktī abām komandām bija jāizspēlē divas spēles pēc kārtas. Un šajās cīņās uz "Coors Field" zāliena abas komanda izcīnīja pa uzvarai.

Pirmajā spēlē Floridas "Marlins", kas spēlēja izbraukumā, ar 4:1 prata uzveikt mājniekus, Kolorado beisbolistus. Galvenie panākumu kaldinātāji bija metējs Rikijs Nolasko, kurš astoņos iningos zaudēja vien vienu punktu, pieļāva septiņus atsitienus un deviņas reizes pārspēja pretinieku sitējus. Pēc mača Nolasko atzīmēja arī savu lielisko sadarbību ar ķērāju Roniju Paulinjo: "Šis laukums ir ļoti specifisks, tāpēc jāmet ir ļoti uzmanīgi. Man ar Roniju izveidojās laba sadarbība un mēs pratām izsist pretiniekus no līdzsvara. Es metu iekšējos stūros, kas arī atmaksājās."
Savukārt uzbrukumā "spīdēja" Brets Kerols (1 HR, 2 RBI), kuram piebiedrojās arī Dens Agla, gūdams savu ceturto "Home run" sitienu.

Otrais mačs gan risinājās pēc kardināli pretēja scenārija – "Rockies" izvirzījās vadībā jau pirmajā izspēlē un neatdeva savas līderpozīcijas līdz pat spēles beigām. Par rezultatīvāko mača spēlētāju kļuva denverietis Migels Olivio, kura kontā trīs punkti, kas gūti pēc "Home run" sitiena. Savukārt divi punkti šortstopa Troja Tulovitzka kontā. Savukārt metēja pienākumus lieliski izpildīja Ārons Kuks, kurš aizvadīja visu spēli, t.i., visus deviņus iningus - 9.0 IP, 5 H, 1 R, 2 BB, 4 SO.

Savukārt citās spēlēs arī ir fiksēti interesanti rezultāti. Tā Čikāgas "Cubs", ar Karlosu Zambrano rezervē un Tedu Lilī pamatsastāvā (atgriezās pēc pleca operācijas), pārspēja Milvokī "Brewers" ar 5:1, bet Sanfrancisko "Giants" ar 2:0 neatstāja īpašas cerības uz uzvaru Sentluisas "Cardinals" komandai. Savukārt Amerikas līgā pārliecinoši turpina spēlēt Minesotas "Twins" un Tampabejas "Rays", kuri vakarnakt pārspēja, attiecīgi, Kanzassitijas "Royals" (9:7) un Toronto "Blue Jays" (9:3).

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 24. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Klīvlendas "Indians" – Oklendas "Athletics"6:1
Ņujorkas "Yankees" – Losandželosas "Angels"7:1
Sietlas "Mariners" – Čikāgas "White Sox"4:5
Toronto "Blue Jays" – Tampabejas "Rays"3:9
Baltimoras "Orioles" – Bostonas "Red Sox"6:7
Minesotas "Twins" – Kanzassitijas "Royals"9:7
Detroitas "Tigers" – Teksasas "Rangers"8:4

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Losnadželosas "Dodgers" – Vašingtonas "Nationals"4:3
Sandijego "Padres" – Sinsinati "Reds"5:0
Atlantas "Braves" – Ņujorkas "Mets"1:3
Floridas "Marlins" – Kolorado "Rockies"4:1
Pitsburgas "Pirates" – Hjūsotnas "Astros"2:5
Čikāgas "Cubs" – Milvokī "Brewers"5:1
Filadelfijas "Phillies" – Arizonas "Diamondbacks"3:2
Floridas "Marlins" – Kolordao "Rockies"1:8
Sentluisas "Cardinals" – Sanfrancisko "Giants"0:2

Izmantotie resursi:
mlb.mlb.com
espn.go.com