Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Nationals" ar 12:3 pārspēj "Astros" un panāk 2-0 Pasaules sērijā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Nationals" ar 12:3 pārspēj "Astros" un panāk 2-0 Pasaules sērijā
Foto: AFP/Scanpix

Vašingtonas "Nationals" aizvadītajā naktī pārliecinoši, ar 12:3, Augstāko beisbola līgu (MLB) finālsērijas otrajā spēlē pārspēja Hjūstonas "Astros", un tas viņiem ļāva visā sērijā panākt jau 2-0.

Augstāko beisbola līgu (MLB) finālsērijā, kas zināma arī kā Pasaules sērija, vakarnakt tika aizvadīta otrā spēle. Pirmajā, atgādināsim, atspēlētjoties no 0:2 deficīta, ar 5:4 uzvaru izcīnīja Vašingtonas "Nationals".

Otrā cīņa, tās ilgāko laiku, arī izskatījās diezgan spraiga, jo Vašingtonas komanda, pateicoties Entonija Rendona divu punktu sitienam, izvirzījās vadībā jau pirmajā iningā, taču Alekss Begmans tajā pašā spēles cēlienā ātri panāca gan Rendonu, gan visu "Nationals" komandu un līdz pat septītajam iningam komandas cīnījās pie neizšķirta rezultāta.

Septītajā iningā Vašingtonas spēlētājs Kurts Suzuki raidīja bumbiņu ārpus laukuma, ne tikai izjaucot šī mača "status quo", bet arī uzsākot "Astros" komandas "iznīcināšanu", tā kā ASV galvaspilsētas komanda šajā spēles cēlienā guva sešus punktus, bet divos nākamajos tika arī līdz rezultātam 12:2. Pēdējo punktu gan guva hjūstonieši ("Home run" Martina Maldonado izpildījumā), panākot 12:3, taču tas bija vājš mierinājums.

Par spēles rezultatīvāko atsitēju kļuva "Nationals" pārstāvis Asdrubals Kabrera, kurš tika pie trim punktiem, bet vašingtoniešu metējs Stīvens Strasbūrs laukumā pavadīja sešus iningus, kuru laikā zaudēja divus punktus, pieļāva septiņus atsitienus, taču tikpat reizes arī uzvarēja savos dueļos ar atsitējiem.

Interesants ir fakts, ka abas šīs Pasaules sērijas pirmās cīņas Hjūstonas "Astros" aizvadīja savās mājās, turklāt, abās cīņās uz metēja kalniņa stājās divi komandas vadošie "dūži" Gerit sKols un Džastins Verlanders, kuri abi arī cīnās par Saja Janga balvu, ko pasniedz sezonas labākajam metēju pozīcijas spēlētājam. Verlanders šoreiz sešu iningu laikā pieļāva septiņus atsitienus un zaudēja četrus punktus.

Sērijas sestā spēle norisināsies naktī uz sestdienu un tā būs pirmā Pasaules sērijas cīņa, kas notiek ASV galvaspilsētā Vašingtonā kopš 1933. gada.

Pasaules sērija beisbolā

#ViesiMājniekiRezultāts
1.NationalsAstros5:4
2.NationalsAstros12:3
3.AstrosNationals
4.AstrosNationals
5.AstrosNationals
6.NationalsAstros
7.NationalsAstros

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

  -2 [+] [-]

, 2019-10-24 12:07, pirms 4 gadiem
Pasaules sērija......

     [+] [-]

, 2019-10-24 14:40, pirms 4 gadiem
hammerx rakstīja: Pasaules sērija......
Par to kāpēc MLB finālus sauc par "Pasaules sēriju" vakar tika viss uzrakstīts.