Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Čempioni "Red Sox" sezonu sāk ar uzvaru pār "Yankees"

Juris Miņins
Juris Miņins

Čempioni "Red Sox" sezonu sāk ar uzvaru pār "Yankees"
Foto: USA Today/Scanpix

Turpinoties Augstāko beisbola līgu (MLB) pirmssezonas pārbaudes mačiem, šodien tika aizvadītas 16 cīņas, vienā no kurām Bostonas "Red Sox" ar 8:5 pārspēja Ņujorkas "Yankees".

Jau vakar ziņojām par to, ka ir sākušās MLB pārbaudes spēles, jeb kā to sauc ASV, pavasara treniņmači. Šodien tajos iesaistījās visas 32 vienības, jo tika aizvadīti 16 mači.

Vienā no tiem laukumā devās arī iepriekšējās sezonas čempioni, Bostonas "Red Sox", kuriem pretī stājās viņu principiālie pretinieki, Ņujorkas "Yankees". Protams, ka pirmssezonas mači nav tā vieta, kur skaidrot attiecības, kas jau vēsturiski izveidojušās diezgan sarežģītas un arī spēlētāju sastāvs abās komandās nebija tas, kāds varētu būt, jo agrajā pirmssezonā treneri ļauj vienību lielākajām zvaigznēm atpūsties.

Neskatoties uz to, šī spēle bija diezgan rezultatīva un arī interesanta, jo faktiski visā tās garumā noritēja spraiga cīņa, kuras sākumā, līdz otrajam iningam, ņujorkieši izvirzījās vadībā ar 3:0, bet jau trešā ininga beigās rezultāts bija 6:3 par labu Bostonai. Tiesa, divi "Yankees" gūtie punkti astotajā spēles cēlienā atkal saasināja spēli, taču ne uz ilgu laiku, jo Huans Centeno izsita divus punktus un uzstādīja mača gala rezultātu – 8:5 par labu Bostonas "Red Sox".

Jāpiebilst, ka par mača rezultatīvāko spēlētāju ar trim izsistiem punktiem kļuva Maikls Čaviss.

Par dienas lielāko panākumu parūpējās Sentluisas "Cardinals", kuri ar 11:1 pārspēja Maiami "Marlins". Četri punkti Maksa Šroka kontā, bet trīs punktus guva Ramons Uriass. Jāsaka, ka kopumā mačs tika aizvadīts līdzīgi, taču Maiami komanda izgāza piekto un sesto iningus, kuros katrā zaudēja pa pieciem punktiem.

Tāpat jāpiemin Pitsburgas "Pirates" komandas panākums pār Filadelfijas "Phillies" ar 3:2. Atgādināsim, ka pitsburgiešu rindās turpina spēlēt arī vienīgais Baltijas pārstāvis MLB, lietuvietis Dovidas Neverauskas.

MLB pirmssezona, 23.02.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsMarlins11:1
TwinsOrioles2:7
YankeesRed Sox5:8
PiratesPhillies3:2
TigersBlue Jays4:0
BravesMets3:4
White SoxAthletics5:6
IndinansReds3:3
RangersRoyals1:9
BrewersCubs4:8
DodgersWhite Sox7:6
RockiesDiamondbacks7:3
PadresMariners6:4
GiantsAngels3:10
RaysTwins5:10
AstrosNationals6:7

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/