Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Rivera, Haladejs un citi oficiāli uzņemti MLB slavas zālē

Juris Miņins
Juris Miņins

Rivera, Haladejs un citi oficiāli uzņemti MLB slavas zālē
Foto: AP/Scanpix

Vakardien ASV pilsētā Kūperstaunā notika svinīgā uzņemšanas ceremonija Augstāko beisbola līgu (MLB) Slavas zālē, kurā nu ir oficiāli iekļauts arī pirmais vienbalsīgi uzņemtais spēlētājs – metējs Mariano Rivera.

Iepriekš jau ziņojām par to, ka Panamas beisbolists Mariano Rivera kļuva par pirmo spēlētāju MLB vēsturē, kurš ir vienbalsīgi iebalsots Slavas zālē. Vakardien viņš, kopā ar vēl vairākiem citiem izcilniekiem, beidzot arī oficiāli tika uzņemts Kūperstaunas Slavas zālē.

Savas izcilās karjeras laikā Mariano Rivera, kuram pieder MLB rekords nosargāto spēļu skaita ziņā, 13 reizes ir atzīts par "All-Star" līmeņa spēlētāju, piecas reizes izcīnījis Pasaules sērijas čempiona titulu, vienreiz arī tiekot pie finālsērijas vērtīgākā spēlētāja balvas. Tāpat viņa kontā ir arī neskaitāmas citas balvas. Interesanti, ka visu savu karjeru, kas ilga no 1995. līdz 2013. gadam, Rivera pārstāvēja vienu komandu – Ņujorkas "Yankees".

Zīmīgi, ka Mariano Rivera, kurš savas karjeras laikā bija noslēdzošais metējs, arī savu runu vakardien sacīja pats pēdējais no visiem.

Pirms viņa uzstājās tādi beisbola izcilnieki kā Edgars Martinezs, Maiks Musina, Lī Smits un Harolds Beinss. Savukārt traģiski bojā gājušo Roju Haladeju šajā ceremonijā pārstāvēja viņa atraitne.

No visas šīs kompānijas tikai Rivera un Haladejs Slavas zālē tika uzņemti ar pirmo piegājienu, savukārt Edgars Martinezs pie savas vietas starp izcilniekiem tika ar pēdējo piegājienu, kļūstot par sesto beisbolistu MLB vēsturē, kuram tas ir izdevies.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/