Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Voits dabū ar bumbiņu pa seju, taču palīdz "Yankees" tikt pie uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

Voits dabū ar bumbiņu pa seju, taču palīdz "Yankees" tikt pie uzvaras
Lūks Voits
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Ņujorkas "Yankees" atsitējs Lūks Voits vakardienas spēlē pret Kolorado "Rockies" saņēma sitienu ar bumbiņu pa seju, taču vienalga guva punktu un palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru ar 11:5.

Ņujorkas un Kolorado cīņa aizvadītajā naktī izvērtās patiesi karsta gan tiešā, gan arī pārnestā nozīmē. Vispirms jau jāmin tas, ka spēles starts tika dots brīdī, kad gaisa temperatūra bija sasniegusi 35 grādus pēc Celsija skalas, kas arī bija karstākā diena Ņujorkā šajā gadā, bet laukumā "karsti" bija "Yankees" atsitēji, kuri kopā veica 14 atsitienus un guva 11 punktus, ļaujot savai vienībai izcīnīt piekto panākumu pēc kārtas.

Par mača rezultatīvāko spēlētāju uzvarētāju rindās kļuva ņujorkietis Edvins Enkarnasions, kurš izsita trīs punktus. Savukārt Nolans Arenado tikpat punktus guva zaudētāju labā.

Tiesa, vislielāko uzmanību izpelnījās nedz Enkarnasions, nedz arī Arenado, bet gan "Yankees" pārstāvis Lūks Voits, kurš ceturtajā iningā dabūja ar Čada Betisa mesto bumbiņu pa seju. Jāsaka, ka, lai arī metiens bija gana ātrs (146 km/h), Voits turpināja spēlēt un pat pamanījās sasniegt mājas bāzi pēc Gleibera Toresa atsitiena. Tad gan pirmās bāzes spēlētājs tika nomainīts un laukumā vairs neatgriezās.

Savukārt Nacionālajā līgā turpinās cīņa par "Home run" čempiona titulu, kur šobrīd pirmajā pozīcijā, ar 35 raidījumiem tribīnēs, ir izvirzījies Kristians Jeličs. Ņujorkas "Mets" jaunais censonis Pīts Alonos vakar guva savu 33. "Home run", kas ne tikai uzlaboja viņa pozīcijas jau pieminētajā cīņā, bet arī jau tagad ļāva ierakstīt vārdu "Mets" kluba vēsturē kā rezultatīvākajam debitantam.

Cits jaunais talants, Toronto "Blue Jays" pārstāvis Vladimirs Guerero juniors šonakt guva savu pirmo "Grand Slam" sitienu, palīdzēt Kanādas komandai ar 7:5 pārspēt Detroitas "Tigers".

MLB regulārā sezona, 20.07.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds2:3
RockiesYankees5:11
PadresCubs5:6
MetsGiants11:6
White SoxRays2:1
Blue JaysTigers7:5
Red SoxOrioles17:6
PhilliesPirates1:5
RoyalsIndians1:0
AthleticsTwins5:4
RangersAstros1:6
NationalsBraves5:3
BrewersDiamondbacks8:3
MarlinsDodgers6:10
Angelsmariners6:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/