Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Kaikelam katastrofa Klīvlendā, Otani "izslēdz" Hjūstonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Kaikelam katastrofa Klīvlendā, Otani "izslēdz" Hjūstonu
Dalass Kaikels tika nomainīts jau otrajā iningā, Foto:AFP/Scanpix

Katastrofāla spēle vakardien izvērtās Čikāgas "White Sox" metējam Dalasam Kaikelam, kurš nespēja aizvadīt pat divus iningus, pieļāva desmit atsitienus un faktiski "noraka" savas komandas cerības uz cīņu pret Klīvlendas "Guardians".

- Vienā no dienas agrajām spēlēm tikās Čikāgas "White Sox" un Klīvlendas "Guardians", kas bija iepriekš lietus dēļ pārceltais mačs. Jāsaka, ka čikāgiešiem, bet, precīzāk, viņu metējam Dalasam Kaikelam šī cīņa izvērtās par katastrofu, jo otrajā iningā viņš lāva "Guardians" komandai gūt deviņus punktus, tajā skaitā Hosē Ramiresam izdevās noformēt "Grand slam" atsitienu.

Protams, ka pēc šada nokdauna spēles ievadā "White Sox" neatkopās un zaudēja ar 1:11.

Jāpiebilst, ka arī otrajā spēlē uzvarēja mājinieki, taču šoreiz tikai ar 2:1. Par abu spēļu galveno varoni kļuva jau pieminētais Ramiress, kurš kopā izsita piecus punktus.

- Nolans Arenado ar divu punktu "Home run" devītajā iningā nodrošināja Sentluisas "Cardinals" uzvaru par Maiami "Marlins" – 2:0.

- Savukārt Šoheis Otani sešu iningu laikā pieļāva tikai vienu atsitienu un vienu brīvgājienu, taču atpakaļ uz rezervistu soliņu nosūtīja 12 Hjūstnas "Astros" atsitējus. Ar šādu dominantu sniegumu bija gana, lai Losandželosas "Angels" svinētu panākumu ar 6:0.

- Detroitas "Tigers" ar 3:5 atzina Ņujorkas "Yankees" pārspēku, taču šajā spēlē pie 2 999. atsitiena tika Migels Kabrera. Nākamais atsitiens Kabreram ne tikai ļaus pakāpties uz 32. vietu visu laiku labāko atsitēju pulkā, bet arī ļaus pievienoties ļoti elitārai kompānijai. No pašlaik aktīvajiem spēlētājiem vairāk atsitienu ir vien Albertam Puholsam (3 308).

- Savu 11. zaudējumu un otro "aizslaucīto" sēriju šajā sezonā piedzīvoja Sinsinati "Reds". Šoreiz viņi ar 0:6 atzina Sandjego "Padres" pārākumu. Pēdējās sešās spēlēs "Reds" arī nav spējuši gūt vairāk kā divus punktus.

MLB spēļu tiešraides piedāvā Viaplay

MLB regulārā sezona, 20.04.2022.

ViesiMājiniekiRezultāts
White SoxGuardians1:11
White SoxGuardians1:2
CardinalsMarlins2:0
PiratesBrewers2:4
BravesDodgers1:5
PhilliesRockies 9:6
RedsPadres0:6
OriolesAthletics1:0
RaysCubs8:2
AngelsAstros6:0
YankeesTigers5:3
DiamondbacksNationals11:2
GiantsMets5:2
Blue JaysRed Sox6:1
TwinsRoyals0:2
RangersMariners2:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2022-04-21 12:17, pirms 2 gadiem
Virsrakstā nav jābūt pilsētas nosaukumam "...Klīvlendā..."?