Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Sterlings izvēlas beisbolu, noslēdz līgumu ar "Royals"

Juris Miņins
Juris Miņins

Sterlings izvēlas beisbolu, noslēdz līgumu ar "Royals"
Dereks "Buba" Sterlings
Foto: bleacherreport.com

Viens no visvairāk apspriestajiem vidusskolu atlētiem ASV vēsturē, Dereks Sterlings, kuram bija iespējas kļūt par profesionāli trijos dažādos sporta veidos, ir nolēmis kļūt par beisbolistu un ir noslēdzis līgumu ar Augstāko beisbola līgu (MLB) klubu Kanzassitijas "Royals".

Jau rakstījām ( Jaunais amerikāņu elks – Buba Sterlings ), par ASV jauno sporta talantu Dereku "Bubu" Sterlingu, kurš ir viens no visvairāk apspriestajiem vidusskolu atlētiem visā ASV vēsturē, jo šis censonis ir pievērsis sev gan Augstāko beisbola līgu (MLB), gan Nacionālās futbola līgas (NFL), gan Nacionālās basketbola asociācijas (NBA), kā arī ASV koledžu sporta asociācijas NCAA pirmās divīzijas koledžu uzmanību.

Nu ir kļuvis zināms, ka 18 gadus vecais Sterlings ir izvēlējies karjeru veidot kā beisbolists, jo viņš ir noslēdzis līgumu ar Kanzassitijas "Royals" vienību, kuri viņu MLB draftā izvēlējās ar kopējo piekto numuru, kas spēlētājam garantē 7.5 miljonus ASV dolāru lielu "parakstīšanas bonusu". Jau pašlaik eksperti paredz, ka jaunais talants varētu nokļūt MLB tuvāko divu trīs gadu laikā un spēlēt vienā no pašlaik talantīgākajām komandām līgā, jo jau tagad MLB līmenī ir debitējuši tādi "Royals" sistēmas "produkti" kā Eriks Hosmers, Maiks Moustakassun Džonijs Džiavotela.

Interesanti, ka alternatīva MLB līgumam Bubam bija pievienošanās NCAA komandai Nebraskas "Cornhuskers", kuri viņam piedāvāja pilnībā apmaksātas mācības un iespēju pārstāvēt skolu gan beisbolā, gan amerikāņu futbolā.

Tāpat Ziemeļamerikas sporta pazinēji jau ir pasteigušies un sāk salīdzināt Sterlingu ar Džo Maueru, kuram vidusskolu līmenī arī bija lieliski panākumi gan amerikāņu futbolā, gan beisbolā, taču arī viņš izvēlējās kļūt par beisbolistu un 2009. gadā kļuva par Amerikas līgas MVP.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-08-16 11:50, pirms 13 gadiem
Izvēlējās līgu kurā var visātrāk nopelnīt, jo nav jāspēlē NCAA pirms tam

     [+] [-]

, 2011-08-16 11:54, pirms 13 gadiem
hewlet rakstīja: Izvēlējās līgu kurā var visātrāk nopelnīt, jo nav jāspēlē NCAA pirms tam
Kā arī beisbolā var ilgāk spēlēt un vairāk nopelnīt, kā arī, kā stāsta, MLB ir labāka pēc-karjeras atbalsta programma un arī karjeras laikā veselība labāk turas beisbolistiem (salīdzinot ar am.futbolistiem).
Slēpts komentārs: gurgucis

  +1 [+] [-]

, 2011-08-16 12:10, pirms 13 gadiem
Vienīgā iespējamā izvēle. Iet uz basketu pie r(kl)epojošiem meļņiem? Iet uz futbolu galvu atdauzīt? Protams, ka beisbols ir labākā izvēle, lai gan neesmu liels beisbola fans, pilnībā atbalstu.

  +4 [+] [-]

, 2011-08-16 12:16, pirms 13 gadiem
gurgucis rakstīja: Amīši ir st.lbi un vienmēr tadi paliks!!
Hmmm, nez, es darba darīšanās esmu iepazinis vairākus amerikāņus un neviens no viņiem nebija stulbs. Tas tā, vēl var piemest klāt labākās augstākās izglītības iestādes pasaulē.

Nevajag bezjēgā atražot stereotipus.

     [+] [-]

, 2011-08-16 12:31, pirms 13 gadiem
Lēmums noteikti ir pareizs, jo nav jēga riskēt ar vēl 2-3 gadiem koledžu līmenī kur nav garantiju, ka nedabūsi karjeras beidzošu traumu un tad paliec bez nekā

  +1 [+] [-]

, 2011-08-16 14:15, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Hmmm, nez, es darba darīšanās esmu iepazinis vairākus amerikāņus un neviens no viņiem nebija stulbs. Tas tā, vēl var piemest klāt labākās augstākās izglītības iestādes pasaulē.

Nevajag bezjēgā atražot stereotipus.
Skaidrs, ka ASV rietumu pasaulē ir viena no stulbākajām valstīm. Bet kā jau arī citās jomās, plaisa sabiedrībā izglītības ziņā ir milzīga.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-16 14:32, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Skaidrs, ka ASV rietumu pasaulē ir viena no stulbākajām valstīm. Bet kā jau arī citās jomās, plaisa sabiedrībā izglītības ziņā ir milzīga.
Kā izmērīt stulbumu? Aptaujas liecina, ka lielajās valstīs visur ir pietiekami liela analfabētu daļa. Tas, ka daudzi amerikāņi neorentējas ģeogrāfijā.... krievi regulāri jauc Lietuvu ar Latviju, piemēram, lai gan tās ir kaimiņzemes.