Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"White Sox" uzvar piektajā pagarinājumā

Juris Miņins
Juris Miņins

"White Sox" uzvar piektajā pagarinājumā
Džeovanijs Soto gūst izšķirošo punktu
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) aizvadītās nakts cīņās visilgākā spēle norisinājās starp Oklendas "Athletics" un Čikāgas "White Sox", kura noslēdzās vien 14. iningā ar rezultātu 8:7 par labu "White Sox" beisbolistiem.

Čikāgas komandai, kura spēlēja savās mājās, šī spēle sākās diezgan mierīgi un pārliecinoši, jo līdz pēdējam pamatlaika iningam viņiem bija komfortabla četru punktu vadība un, ja balstās uz iepriekšējo spēles gaitu, bija jānotiek mazam brīnumam, lai Oklendas komanda varētu izjaukt šo idilli.
Tomēr, tieši tāpēc tas ir beisbols, kur, kamēr nav iegūts pēdējais auts, nekad un neko nevar zināt, kur nu vēl gadījumā, ja ir jāizspēlē pilns inings. Tieši tā notika arī šoreiz. "Athletics" pēdējā iningā atspēlēja četru punktu deficītu, bet kopumā oklendieši bija atspēlējušies no 2:7. Divi punkti šajā varonīgajā pakaļdzīšanās akcijā Sema Fulda kontā.

Pēc devītā ininga beigām rezultāts bija 7:7, bet tā kā beisbolā neizšķirti rezultāti nepastāv, tad komandām bija jāspēlē tik daudz papildus iningu, cik būs nepieciešams, lai uzvarētājs tiktu noskaidrots.
Šoreiz bija nepieciešami pieci papildus iningi, jo tikai 14. spēles cēlienā Džeovani Soto apskrēja apkārt spēles laukumam, kad Melkijs Kabrera bija veiksmīgi atsitis bumbiņu.

MLB, regulārā sezona, 14.09. spēles

ViesiMājniekiRezultāts
Red SoxOrioles0:2
NationalsPhillies8:7
RoyalsIndians3:8
MarlinsMets3:4
YankeesRays4:1
AstrosRangers3:5
AthleticsWhite Sox7:8
TigersTwins1:7
PadresDiamondbacks10:3
AngelsMariners1:10
RockiesDodgers1:4
RedsGiants1:5

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...