Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Mariners" piedzīvo sesto zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Mariners"  piedzīvo sesto zaudējumu
Džastins Dukšers
Foto: AP/Scanpix

Savu sesto zaudējumu astoņās Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlēs piedzīvoja Sietlas "Mariners" beisbolisti, kuri šoreiz sausā piekāpās Oklendas "Athletics" vienībai, kuras rindās lieliski spēlēja Džastins Dukšers.

Oklendas "Athletics" guva četrus punktus, taču pateicoties Džastina Dukšera lieliskajai spēlei pirmajos septiņos iningos ar to bija pietiekoši, lai izbraukumā uzveiktu vienu no šīs pirmssezonas favorītiem Sietlas "Mariners", kuriem, starp citu, šī bija pirmā mājas spēle šosezon.
Jāpiebilst, ka Dukšeram šī bija otrā spēle kopš 2008. gada vasaras un pirmā uzvara MLB čempionātā kopš 2008. gada 8. jūlija. Visu 2009. gada sezonu viņš bija spiests elkoņa savainojuma un citu veselības problēmu dēļ, bet starpsezonā, lai arī bija brīvais aģents, izlēma palikt Oklendā.

"Es cerēju, ka atkal spēšu spēlēt labā līmenī, taču nedomāju, ka tas notiks tik ātri," pēc mača sacīja Dukšers, "pašlaik es esmu priecīgs. Priecīgs par sevi, par to, ka atkal esmu uzvarējis MLB spēlē."

Savukārt Sietlas "Mariners" nometnē noskaņojums gan nav no tiem labākajiem, jo vienība, neskatoties uz starpsezonā veiktajiem sastāva papildinājumiem, pašlaik piedzīvo vienu no sliktākajiem sezonas startiem (2-6) pēdējās sezonās. Sliktāk viņiem ir gājis vien 2004. gadā, kad astoņās spēlēs tika izcīnīta tikai viena uzvara. Viens no galvenajiem šāda snieguma iemesliem ir vājā spēle uzbrukumā, jo šajās astoņās spēlēs viņi ir guvuši vien 21 punktu. "Mums ir jāuzlabo uzbrukums," pēc vakardienas mača sacīja Kens Grifijs juniors, "es esmu pārliecināts, ka mēs atkopsimies un vēlāk visi būs aizmirsuši par šādu sezonas sākuma, vienīgais, vēlētos lai šī atkopšanās notiek jau pašlaik, nevis septembrī."

Jāpiebilst, ka Oklendas labā punktus guva šortstops Klifs Peningtons, kura kontā "Home run" sitiens, trešās bāzes spēlētājs Kevins Kuzmanofs, bet divi punkti kreisās malas aizsarga Geiba Grosa kontā.
Savukārt "Mariners" metēju rindās pie zaudējuma tika sākumsastāva metējs no Austrālijas Raiens Roulends-Smits, kurš septiņās izspēlēs zaudēja četrus punktus, piecas reizes ļāva pretinieku sitējiem aiziet uz pirmo bāzi un tikai reizi bija pārāks par pretinieku, izslēdzot viņu no spēles.

Citā Amerikas līgas spēlē, kas risinājās jaunatklātajā Minesotas "Twins" stadionā, vietējā komanda ar 5:2 pārspēja Bostonas "Red Sox". Zīmīgajā mačā pie "Home run", kas, protams, bija pirmais stadiona vēsturē, sitiena tika Džeisons Kubels (LF).
Savukārt Nacionālajā līgā pie sava trešā "Home run" tika Sentluisas "Cardinals" sitējs Alberts Puhols, kurš kopā ar Adamu Vainvraitu (8 iningi, 7 straikauti) palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru pār līgas vājāko vienību Hjūstonas "Astros" – 5:0, bet pie sestās uzvaras tika Sanfrancisko "Giants" vienība, kas šoreiz izrādījās pārāki par Pitsburgas "Pirates" ar 9:3. Par mača (un arī visas spēļu dienas) varoni kļuva "Giants" ķērājs Bendžijs Molina, kurš atsita visus četrus pretinieku metienus, guva četrus punktus un vienu reizi piespieda pretinieku metēju kļūdīties, nopelnot gājienu uz pirmo bāzi.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 12. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Kanzassitijas "Royals" – Detroitas "Tigers"10:5
Teksasas "Rangers" – Klīvlendas "Indians"4:2
Bostonas "Red Sox" – Minesotas "Twins"2:5
Oklendas "Athletics" – Sietlas "Mariners"4:0
Tampabejas "Rays" – Baltimoras "Orioles"5:1
Čikāgas "White Sox" – Toronto "Blue Jays"8:7

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Milvokī "Brewers" – Čikāgas "Cubs"5:9
Vašingtonas "Nationals" – Filadelfijas "Phillies"4:7
Hjūstonas "Astros" – Sentluisas "Cardinals"0:5
Atlantas "Braves" – Sandijego "Padres"2:17
Sinsinati "Reds" – Floridas "Marlins"6:5
Pitsburgas "Pirates" – Sanfrancisko "Giants"3:6

Izmantotie resursi:
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-13 16:08, pirms 14 gadiem
Marka111 rakstīja: Braves kārtīgi pa muguru dabūjuši no SD
Braves pičeri laikam pamatīgi rokas bija nogulējuši

     [+] [-]

, 2010-04-13 16:18, pirms 14 gadiem
Marka111 rakstīja: Braves kārtīgi pa muguru dabūjuši no SD
Vnk neticams rezultāts. Ne tik daudz, ka Braves tik daudz ielaida, bet, ka Padres tik daudz sasist spējuši- komanda, kura pagājšsezon, ja arī vinnēja, tad pārsvarā ar rezultātu aptuveni 2-1.

     [+] [-]

, 2010-04-13 17:35, pirms 14 gadiem
Par SD vai ATL varat neuztraukties, tāpat šī sezona NL paies "Phillies" un "Cardinals" zīmē (Ar "Cards" likumsakarīgu uzvaru līgas finālā un ceļazīmi uz WS). Un "Giants", protams, iznīcinās "Dodgers" cerības uz garantēto vietu PO.